Home Te Koop Huis 2580 Putte
Peulisbaan 98



immo Kaart

Peulisbaan 98, 2580 Putte

Huis Te Koop in Putte
3 slaapkamers
€1.279.000
Lening simuleren

Peulisbaan 98 - 2580 Putte - Ontdek deze prachtige (asbestveilige) villa, een ware oase van luxe en comfort, op een uitgestrekt perceel van maar liefst 63 are 76 centiare. Met het recent aangelegd verwarmd buitenzwembad met poolhouse biedt deze woning een ongeëvenaarde levensstijl in alle rust.
Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime moderne studio op het gelijkvloers, compleet met een aparte ingang voor ultieme privacy. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als een gastenverblijf, een kantoor aan huis of zelfs een atelier, waardoor het perfect is voor diverse behoeften.
Het hart van de villa wordt gevormd door een prachtige woonruimte, met goede overgang naar de buitenomgeving.
Met drie ruime slaapkamers biedt deze villa voldoende ruimte voor het hele gezin of gasten. Elke slaapkamer is ontworpen met comfort en stijl in gedachten, waardoor een rustgevende sfeer wordt gecreëerd voor een goede nachtrust.

Buiten is waar deze villa echt schittert. De mooi verzorgde aangelegde tuin met verschillende terrassen en zicht op de schapen met hun lammetjes, geeft een waar vakantiegevoel . Of het nu gaat om een zomerse barbecue met vrienden of een rustige ochtendduik, hier kunt u genieten van het beste van buitenleven in alle privacy.

Gelegen in een rustige omgeving biedt deze villa een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, terwijl het toch gunstig gelegen is nabij voorzieningen en vervoersverbindingen. Of u nu op zoek bent naar een permanent thuis of een vakantieverblijf, deze villa belichaamt de essentie van luxe wonen.

Mis deze kans niet om te genieten van het ultieme in comfort, stijl en sereniteit. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de unieke charme van deze villa met buitenzwembad op een idyllische locatie.
Bekijk ook de website www.peulisbaan.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.279.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
1Y4OJAJ8P-XE
Makelaar Code
620-5967924
Prijs Geschiedenis
06 May 2024
€1.279.000 / C21 Ludwig Neefs
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com