Home Huis 2870 Puurs-Sint-Amands
Sint-Katharinastraat 113
Kaart

Sint-Katharinastraat 113

2870 Puurs-Sint-Amands Huis
229 m² wonen
4 slaapkamers
€580.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Katharinastraat 113 - 2870 Puurs-Sint-Amands - Deze schitterende halfopen bebouwing verwelkomt je met een stijlvolle inkomhal die de toon zet voor de rest van de woning. Bij het betreden van de ruime woonkamer met een open keuken word je omarmd door een gevoel van lichtheid en comfort. De keuken, voorzien van moderne apparatuur en een eigentijds ontwerp, vormt het hart van het huis en nodigt uit tot gezellige maaltijden en samenzijn.

Op het gelijkvloers bevinden zich tevens een apart toilet, twee handige bergingen en een inpandige garage, waardoor er voldoende opslagruimte is en het gemak van parkeren direct binnen handbereik is.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en natuurlijke verlichting. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met zowel een verkwikkend ligbad als een verfrissende douche, waardoor er aan alle behoeften wordt voldaan.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. Daarnaast zijn er twee extra ruimtes waarvan een kan worden omgevormd tot een extra badkamer.

Een extra troef van deze woning is de kelder, die extra opslagmogelijkheden biedt en praktisch gebruik van de ruimte maximaliseert. Buiten strekt een ruime tuin zich uit, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor buitenactiviteiten, ontspanning en tuinplezier. Deze halfopen bebouwing belichaamt comfort, functionaliteit en de flexibiliteit om aan de diverse behoeften van het moderne leven te voldoen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 580.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
2MPMZCBNHLCH
Makelaar Code
100-5911946
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€580.000 / C21 Anders Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com