Kaart

Veurtstraat 94

2870 Puurs-Sint-Amands Huis Te Koop
3130 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante gezinswoning met inpandige studio, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Met diverse bijgebouwen en een weide compleet met stallen, biedt deze woning op ongeveer 31 are tal van mogelijkheden.

Bij binnenkomst in de lichte hal kom je in de woonkamer die uitgerust is met een houtkachel en airconditioning. Aansluitend vind je de ingerichte keuken met mezzanine. Naast de keuken bevinden zich een bergruimte, een apart toilet en een badkamer. De eerste verdieping biedt een te renoveren badkamer en twee slaapkamers, waarvan één met dressing. Op de tweede verdieping zijn er nog twee af te werken slaapkamers.

Via een aparte ingang of via de achterkant van het huis, kom je in een multifunctionele ruimte. Boven deze ruimte bevindt zich een ruime studio, voorzien van alle nodige faciliteiten.

Extra pluspunten van deze woning zijn de aparte ingang voor de studio met een extra kantoorruimte, diverse bijgebouwen die als werkplaats of opslagplaats kunnen dienen, twee paardenstallen met weide aan de achterkant en natuurlijk de ideale ligging. Documenten zoals het Energie Prestatie Certificaat en de indelingsplannen van de woning en de studio zijn beschikbaar.

* * *

Veurtstraat 94 - 2870 Puurs-Sint-Amands - Charmante gezinswoning met inpandige studio op ca. 31 are
Centraal tussen Antwerpen en Brussel kunnen we deze charmante woning met inpandige studio terugvinden. Dankzij de diverse bijgebouwen en de weide met stallen zijn hier tal van mogelijkheden.

Indeling:
Via een lichtrijke inkomhal betreedt u deze woning. Vervolgens komen we terecht in de leefruimte voorzien van een houtkachel en airco. Aansluitend komen we terecht in de ingerichte keuken met mezzanine. Naast de keuken is er nog een berging, apart toilet en een badkamer.
Op de eerste verdieping hebben we een nog te renoveren badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Tot slot kunnen we op de tweede verdieping nog 2 verder af te werken slaapkamers terugvinden.

Langs een aparte inkom of langs achter kunnen we een polyvalente ruimte betreden. Hierboven hebben we een ruime studio voorzien van alle nodige faciliteiten.

Extra troeven:
- Aparte ingang voor de studio waarbij er nog een bureauruimte is voorzien
- Diverse bijgebouwen die kunnen dienen als werkplaats of opslagplaats
- 2 paardenstallen met weide achteraan
- Ideale ligging Documenten Indelingsplan Indelingsplan studio EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1934
Grond oppervlakte
3130 m2
Referentie
0N4KRY6FMTWG
Makelaar Code
09/2634
EPC Waarde
178 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240228-0003158907-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€650.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com