Kaart

Rijweg 78

2870 Puurs-Sint-Amands Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige, nieuwe woningen in Puurs Sint-Amands. Ze zijn ideaal gelegen dichtbij winkels, scholen en restaurants en de bushalte ligt op slechts 200 meter afstand. Bovendien is er een gemakkelijke toegang tot de A12, waardoor je snel in Antwerpen of Brussel bent. De woningen bevinden zich nabij het Fort van Breendonk en het Hof van Coolhem, wat een unieke mix van natuur en cultuur biedt.

Dit stijlvolle woonproject bestaat uit vier woningen. Drie ervan hebben zowel een begane grond als een eerste verdieping, en er is één wooneenheid op de tweede verdieping met een aangrenzend terras dat toegankelijk is via een lift. Elke woning heeft een inkomhal met toilet, een lichte woon- en eetkamer, een open keuken, bergruimte, 2 of 3 slaapkamers, een badkamer, een aangelegde tuin, een fietsenberging en een carport die bereikbaar is via de achterliggende straat, Schoubroek.

Je kunt zelf de afwerkingsmaterialen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren kiezen (dit is inbegrepen in de prijs), zodat je jouw eigen droomhuis kunt creëren. Dankzij het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen blijven de energiekosten beheersbaar.

Of je nu op zoek bent naar een huis voor jezelf of als investering, dit project is altijd een goede keuze! Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

* * *

Rijweg 78 - 2870 Puurs-Sint-Amands - Ontdek deze nieuwe, tijdloze woningen in Puurs Sint-Amands, perfect gelegen nabij winkels, scholen (inclusief secundair onderwijs op slechts 2,5 km afstand), restaurants en het openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 200 m). Met gemakkelijke toegang tot de A12 ben je snel in Antwerpen of Brussel. Geniet van een unieke mix van natuur en cultuur, gelegen nabij het Fort van Breendonk en het Hof van Coolhem.

Dit stijlvolle woonproject bestaat uit vier woningen: drie met zowel een gelijkvloerse als eerste verdieping, één woonunit gelegen op de tweede verdieping met aanpalend terras (toegankelijk via een lift). Elke woning is uitgerust met een inkomhal met toilet, een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een bergruimte, 2 of 3 slaapkamers, een badkamer, een aangelegde tuin, een fietsenberging en een carport, bereikbaar via de achterliggende straat, Schoubroek.

Kies zelf de afwerkingsmaterialen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren (inbegrepen in de prijs) en creëer jouw eigen thuis op maat. Dankzij het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen blijft jouw toekomstige energiefactuur onder controle.

Voor eigen bewoning of als een rendabele investering: dit project is telkens een prima keuze! Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
FZKYAVSKJSZV
Makelaar Code
moderne-woningen-4
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com