Home Huis 2890 Puurs-Sint-Amands
Romain Steppestraat 103
Kaart

Romain Steppestraat 103

2890 Puurs-Sint-Amands Huis
588 m² wonen
5 slaapkamers
€1.150.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Romain Steppestraat 103 - 2890 Puurs-Sint-Amands - Deze prachtige burgerwoning is een ware parel die de perfecte combinatie biedt van klassieke charme en moderne functionaliteit. Gelegen in een rustige, sfeervolle buurt, heeft deze woning een volledige renovatie ondergaan tussen 2015 en 2022, waarbij de authentieke elementen met zorg zijn behouden.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een imposante inkomhal met een prachtige trap. De begane grond biedt een gevoel van ruimte en grandeur met een royale leefruimte en woonkamer die perfect zijn om familie en vrienden te ontvangen. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en creëren een warme, uitnodigende sfeer.

De open keuken is een meesterwerk op zich, met een stijlvol ontwerp en veel lichtinval. Hier vind je alle moderne voorzieningen die je nodig hebt om culinaire hoogstandjes te bereiden, terwijl je geniet van het uitzicht op de weelderige tuin.

De praktijkruimte op de begane grond is een veelzijdige ruimte die ideaal is voor professionele doeleinden of als kantoor aan huis.

Op de eerste verdieping vind je een ruime badkamer met zowel een douche als een ligbad, afgewerkt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Er zijn in totaal vijf slaapkamers op deze verdieping, elk met zijn eigen unieke charme. Een van de slaapkamers beschikt zelfs over een eigen douchekamer, wat zorgt voor extra comfort en privacy voor de bewoners.

De zolder biedt mogelijkheden voor verdere uitbreiding en personalisatie, waardoor je de ruimte kunt aanpassen aan je specifieke behoeften of creatieve visie. De inpandige garage biedt veilige parkeergelegenheid en extra opslagruimte, terwijl de ruime tuin met een sfeervol terras de perfecte omgeving biedt om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Bel snel voor een afspraak !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
588 m2
Referentie
GIK2LZB5QZVY
Makelaar Code
100-5911945
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.150.000 / C21 Anders Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com