Home Huis 2870 Puurs
Achterheide 18
Kaart

Achterheide 18

2870 Puurs Huis
300 m² wonen
763 m² perceel
€815.000

Ontdek deze unieke villa, gelegen in het landelijke Liezele, een ware parel verscholen tussen de velden. De woning biedt een perfecte combinatie van rust en groen, gelegen nabij Park Fort Liezele en wijndomein Valke Vleug. De royale ruimte binnenin en de idyllische omgeving buiten maken van deze woning een absolute droomlocatie.

De stijlvolle inkomhal leidt u naar de prachtig ingerichte keuken en de weelderige leefruimte. Dankzij de royale ramen kunt u genieten van een verbluffend uitzicht op de omliggende natuur terwijl u ontspant in de comfortabele zithoek. Extra luxes zoals airconditioning en vloerverwarming zorgen voor een aangename woonsfeer gedurende het hele jaar.

De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens een badkamer en bergruimte. Op de bovenverdieping vindt u drie ruime kamers, elk variërend tussen 30 en 50 vierkante meter, waardoor extra indelingsmogelijkheden tot de opties behoren. Een opvallend kenmerk is de apart toegankelijke studio voorzien van een eigen badkamer, ideaal voor co-housing of als apart werkgedeelte.

Een authentieke wijnkelder maakt dit bijzondere pand compleet. Met kwaliteitsvolle materialen werd bij alles renovaties gedacht aan duurzaamheid en esthetiek, terwijl de totale woonoppervlakte van maar liefst 300 vierkante meter alle ruimte biedt voor uw persoonlijke wensen en behoeften.

Deze villa is niet alleen een droom qua locatie, maar heeft ook het potentieel voor meerdere doeleinden zoals een Bed & Breakfast of praktijkruimte. Ontdek dit exclusieve vastgoed door de virtuele rondleiding op www.immotijl.be of ontdek het sfeerfilmpje op youtu.be. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op via tom@immotijl.be of bel naar 052690691.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Achterheide 18 - 2870 Puurs - Unieke villawoning op landelijke locatie in Liezele!

In een oase van rust en omgeven door weilanden, op de Achterheide in Liezele vlakbij Park Fort Liezele en wijndomein Valke Vleug, vindt u deze fantastische villawoning. Een ideale opportuniteit voor wie houdt van ruimte, groen en rust.

Indeling: stijlvolle inkomhal, prachtig geïnstalleerde keuken en magnifieke leefruimte-annex-zithoek met weids uitzicht. Er is airco en comfortabele vloerverwarming. Op het gelijkvloers is er ook een badkamer en berging. Op de verdieping zijn er 3 kamers met een oppervlakte van elk tussen 30 en 50 (!) vierkante meter, waardoor er zeker nog uitbreidings- of indelingsmogelijkheden zijn. TROEF is de apart toegankelijke en ingerichte studio met eigen badkamer. Tevens aanwezig: een authentieke wijnkelder.

Niet alleen qua locatie, maar ook inzake kwaliteitsvolle afwerking (de beste materialen werden gebruikt bij de renovatie) en bewoonbare oppervlakte (liefst 300 vierkante meter!) is deze woonst een droom te midden van de velden.

De troeven van deze unieke villawoonst zijn velerlei: locatie en afwerking in de eerste plaats, maar ook co-housing (studio) of een combinatie van wonen en werken zijn mogelijk (bvb B&B of vrij beroep).

Bekijk de virtuele rondleiding van deze uitzonderlijke eigendom door te klikken op het 360°-icoontje op www.immotijl.be of via volgende verwijzing: my.matterport.com

Een kort sfeerfilmpje kan je hier vinden: youtu.be
Meer info en afspraken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 815.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
763 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
CJWNRAPBULV9
Makelaar Code
5909918
EPC Waarde
327 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€815.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com