Home Te Koop Huis 7390 Quaregnon
Rue Joseph Wauters 41
Kaart

Rue Joseph Wauters 41

7390 Quaregnon Huis Te Koop
183 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante villa in het serene Quaregnon. Het is de perfecte plaats voor gezinnen die hun kinderen willen zien opgroeien in een rustige, bevoorrechte omgeving. Deze residentie, gesitueerd op een perceel van bijna 710 m2, biedt een gastvrije hal met garderobe en toilet welke toegang geeft tot een royale werkkamer (eventueel te gebruiken als slaapkamer) en een ruime woonkamer die aansluit op het terras en schitterende tuin, alsook een volledig uitgeruste keuken. De eerste verdieping huisvest een nachthal met 3 slaapkamers en een badkamer. De kelderverdieping is voorzien van een wasruimte, 3 kelderopslagplaatsen, een stookruimte en een garage. Deze hoogwaardige woning staat te popelen om door u ontdekt te worden. Kom snel kijken!

* * *

Rue Joseph Wauters 41 - 7390 Quaregnon - QUAREGNON... Kom en ontdek deze charmante villa gelegen in een rustige omgeving van Quaregnon. Als u ervan droomt om uw kinderen te zien opgroeien in een bevoorrechte, rustige omgeving, dan is dit uw nieuwe gezellige nest.
Deze woning, die zich op bijna 710 m2 bevindt, bestaat uit een zeer mooie hal met garderobe en toilet die leidt naar een grote werkkamer die als slaapkamer kan worden gebruikt en een ruime woonkamer die uitkomt op het terras en de prachtige tuin, en een ingerichte keuken.
Op de eerste verdieping een nachthal met 3 slaapkamers en een badkamer.
De kelder bestaat uit een wasruimte, 3 kelders, een stookruimte, en een garage.
Een KWALITEITspand om met voorrang te ontdekken, het wacht snel op u!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
CBXGB9AO8U04
Makelaar Code
410-15995
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2023
€279.000 / C21 Primogest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com