Home Te Koop Huis 2380 Ravels
Vaartstraat 42



immo Kaart

Vaartstraat 42, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels
225 m² wonen
765 m² perceel
6 slaapkamers

Vaartstraat 42 - 2380 Ravels - Wonen aan ’t water. Veel pittoresker dan dat wordt ’t niet, toch? En dan werd de woning nog eens tot in de puntjes gerenoveerd, dus je hoeft geen tijd te stoppen in renovatie of vervelende klusjes. Dat zwembad kan dus op-ti-maal benut worden. Jij steekt de BBQ aan, wij zorgen voor de cocktails?
Trouwens ’n groot (samengesteld) gezin? Met z’n 6 slaapkamers vindt iedereen wel z’n eigen plekje. En…een fijne bonus voor de liefhebbers: er zijn maar liefst 3 slaapkamers én een badkamer beneden. Op termijn dus graag geen gedoe meer met trappen? Check!
Indeling:

Een heerlijke ruimte, die woonkamer met open keuken. Niet alleen voelt ie erg ruimtelijk aan, maar bovendien geniet je ook optimaal van de lichtinval en het omliggende groen. Aansluitend zien we de vernieuwde keuken met alle nodige snufjes. De afwas doen en ondertussen de kinderen in ’t zwembad in de gaten houden? Dubbelcheck! (Of nog beter: de kinderen laten afwassen terwijl mama/papa aan het zwembad ligt.) Naast de keuken vinden we nog een wasplaats met toegang naar de achtertuin.

Verder zijn er beneden 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien werden van vaste kasten. Ook vinden we hier een badkamer met een ruime inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Er is tenslotte nog een gastentoilet.
Boven zijn nog 3 bijkomende slaapkamers, waarvan de riante master bedroom voorzien is van een eigen inloopkast en toegang naar de 2de badkamer. Deze keer met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is trouwens ook toegankelijk via de nachthal.
Nog niet veel voldoende ruimte? No problemo, er is nog een nette bergzolder. Ideaal voor de noodzakelijke rommeltjes.
Tuin al gespot? Oké, het is nu niet het meest sexy seizoen om een tuin te bewonderen, maar je kan je er heus wel iets bij voorstellen, toch? Check dat ruime (verwarmde) zwembad, fijn zonneterras en heerlijke lounge/poolhouse. En een mooie bonus: geen last van glurende buren!
De auto’s zet je droog te slapen in de garage of onder de carport.
P.s. Tuin nog niet groot genoeg? Geen probleem! Je kan nog een bijkomend stuk grond aan de overkant van de straat huren voor ‘n prikje.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
765 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
TIIMU1ZU4EPW
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
05 Jul 2023
€499.000 / Turelinckx Vastgoed
15 Feb 2023
€545.000 / Turelinckx Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com