Home Te Koop Huis 2380 Ravels
Gilseinde 110



immo Kaart

Gilseinde 110, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels
232 m² wonen
428 m² perceel
3 slaapkamers

Gilseinde 110 - 2380 Ravels - Ken je dat, zo van die huizen die sfeer uitstralen? Dit seventies-stulpje werd de laatste jaren flink gerenoveerd, maar met behoud van de gezellige features. Check ook de speelse indeling! De kleine niveauverschillen houden het spannend, en zorgen voor een toffe sfeer.
Benieuwd naar wat er precies de laatste jaren werd gerenoveerd? Euh…heb je even? In een notendop: ramen, isolatie, elektra, airco’s, zonnepanelen, vloeren, badkamer, tuin, etc. De eigenaars gaan nog met een verfborstel aan de slag, en zorgen dus zélf nog voor de laatste finishing touches.
Indeling:

Een centrale binnenkomer, die inkomhal. Dit is het hart van het huis, en geeft toegang naar de keuken, woonkamer, benedenverdieping en bovenverdieping. Geen gedoe met deuren en hokjes, maar een heerlijke, open flow.
Aan de voorzijde van de woning zien we de woonkamer. Check die grote ramen! (Wat trouwens zo ongeveer in élke kamer terugkomt. Licht én luchtig!) Er is een centrale verwarming op stookolie, maar de kachel zorgt voor extra gezelligheid (en een goedkope energiefactuur, hoera!). Geen fan van stookolie? No problemo, er is nog een bijkomend verwarmingscircuit met een warmtepomp.
Aansluitend vinden we de keuken. Deze is in het verleden al eens opgesmukt, dus werd de laatste jaren niet meer vernieuwd. Maarrr…die kan gemakkelijk nog een rondje mee, toch? De huidige bewoners hebben achteraan de boel opengegooid, en een veranda geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor heel wat lichtinval in de keuken. En een tof zicht op de (nieuw aangelegde) tuin!
Als we enkele trapjes hoger gaan, dan komen we bij de slaapkamers. Zowel aan de voor- als achterzijde is een grote kamer voorzien. Verder is er nog een tussenkamertje, die je – mits het plaatsen van een extra raam – ook als kinderslaapkamer kan gebruiken. Of wat dacht je van een grote inloopkast? Check!
Wanneer we vanuit de inkomhal enkele trapjes naar beneden gaan, vind je de ruime wasplaats, een badkamer, een apart gastentoilet en een extra toegang naar de tuin. Deze verdieping werd enkele maanden geleden ook vollédig structureel aangepakt, dus in topstaat. De huidige bewoners zorgen nog voor de plaatsing van de plintjes, en je bent vertrokken. Ook de garage is hier aanwezig.
Maarrr…de grote troeven zitten verstopt in de benedenverdieping. Zeg niet zomaar “kelder” tegen deze verdieping, want oh boy…wat een mogelijkheden! Hij zit trouwens deels bovengronds, dus je kan perfect extra ramen plaatsen en er dus een bewoonbare oppervlakte van maken. Wat dacht je van een extra slaapkamer, hobbyruimte of euh…mancave? Er is tenslotte nog een technische ruimte aanwezig.
De tuin is een pareltje. Geen gigantisch park, maar een cosy buitenplekje met ruimte om te spelen, te loungen en te genieten. Een toffe troef is het riante overdekte terras, met aansluitend een giga berging.
Heb je trouwens de locatie al gespot? Je woont aan de rand van het bos, maar op wandel- en fietsafstand van de dorpskern met scholen, winkels en openbaar vervoer.
Dit stulpje is vrij vanaf ’t voorjaar 2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
428 m2
Bewoonbare oppervlakte
232 m2
Referentie
QASN9OX-QTT4
EPC Waarde
256 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
02 Aug 2023
€379.000 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com