Home Te Koop Huis 2380 Ravels
Arendonksesteenweg 25



immo Kaart

Arendonksesteenweg 25, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels
180 m² wonen
2660 m² perceel
5 slaapkamers

Arendonksesteenweg 25 - 2380 Ravels - ! Dierenliefhebbers, zet je schrap! Een perceel van maar liefst 2660 m² én bijgebouwen die je kan omvormen naar paardenboxen of andere stallingen. Je wordt trouwens omringd door groen, en zit aan de rand van het bos.
Of eerder nood aan wat opslag aan huis? Check dat grote bijgebouw van zo’n 200 m²! Kan je al wat in kwijt, toch? Oké, de schuur kan wat liefde en opknapwerk gebruiken, maar de basis is er.
Het huis zelf is ook een opknapper. Daar moeten we niet onnozel over doen, maarrr… een EPC met label D, dus er is géén renovatieplicht! Graag eerst wat sparen en dan mondjesmaat je ding doen? Top!
Of zie je het meteen wat grootser? Wat dacht je van een aanbouw aan de rechterzijde van het huis, met een grote raampartij met een heerlijk zicht op de velden? Met een perceelbreedte van 32m moet dat makkelijk lukken, of wat had je gedacht?!
Indeling:

Via de inkomhal komen we in de woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en de open sfeer wordt extra in de verf gezet door de dubbele deuren die naar de veranda gaan. Aansluitend is de riante gezinskeuken, met toegang naar een eerste kamer. Momenteel doet deze dienst als kantoor, maar dit kan ook perfect als een extra slaapkamer ingericht worden. Verder zien we naast de keuken nog de toegang naar de kelder.
Verder zien we aan de achterzijde de achterinkom met apart toilet en badkamer. Hier vinden we ook de aansluitingen voor wassen en drogen. Tenslotte is er een inpandige garage, maar een creatieveling zou deze nog kunnen omtoveren tot extra woonruimte.
Op de 1ste verdieping vinden we 4 slaapkamers. Alle hoekjes en kantjes werden goed benut, want in elke nis werd een vaste kast voorzien.
De tuin is er eentje voor de liefhebbers. Een riant perceel met een grote schuur en een tweede bijgebouw. Een ideale (wo)mancave of hobbyruimte, als je het ons vraagt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
2660 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
Q3DZDDQC83MV
EPC Waarde
375 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
06 Sep 2023
€365.000 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com