Home Te Koop Huis 2380 Ravels
Vlasrietje 4



immo Kaart

Vlasrietje 4, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels
130 m² wonen
220 m² perceel
3 slaapkamers

Vlasrietje 4 - 2380 Ravels - ! Et voila: betaalbaar wonen in een groene én kindvriendelijke omgeving. Geintje? Nope, ‘t is écht. Oké, het is een opknapper, maar door het uitmuntende onderhoud kan je er echt zo in. Met een EPC-label D is er geen renovatieplicht, dus je kan op eigen tempo aan de slag. Niks moet, alles mag. It’s up to you.
Indeling:

We starten in de inkomhal. Een donkere binnenkomer, zeg je? Denk even de houten latjes weg of ga aan de slag met grote pot verf, en je stapt meteen een heel ander huis in. Bij de inkomhal vind je ook het gastentoilet.
De woonkamer is dan weer verrassend licht, dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. Verder is ‘ie ook lekker rechttoe rechtaan, dus makkelijk in te richten of te updaten naar eigen smaak. Aansluitend vinden we de Gigantische keuken. Met hoofdletter G, want de grote aanbouw zorgt ervoor dat je écht de hele familie kan uitnodigen op zondag. (De frituur is maar 5 minuutjes rijden). Deze ruimte is trouwens ook ideaal als speelhoekje of bureau. Naast de keuken is trouwens nog een handige kelderberging.
Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is misschien een tikje retro, maar wel fantastisch onderhouden. Deze kan dus echt nog wel een rondje mee.
De tuin werd onderhoudsvriendelijk ingericht, dus groene vingers zijn geen must. Bonus: er is een poortje aan de achterzijde, dus je hoeft niet met fietsen en vuilnisbakken door het huis. Verder is er een extra grote garage aanwezig, en een bergruimte (waar we ook de aansluitingen voor de wasmachine vinden).
Vinden je kinderen de tuin nét iets te klein om hun ding te doen? Check het enorme speelplein voor je deur! Verder zijn er ook heel wat activiteiten op wandelafstand (voetbal, tennis, bmx, bossen, etc).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
220 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
I0VBUQC4SMMK
EPC Waarde
377 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Sep 2023
€220.000 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com