Home Te Koop Huis 2380 Ravels
Blauwe Kei 6
Kaart

Blauwe Kei 6

2380 Ravels Huis Te Koop
588 m² perceel
2 slaapkamers

Op zoek naar een rustige, landelijke woning dichtbij alle voorzieningen? Deze ruime, deels gerenoveerde woning is gelegen vlakbij de bossen, maar ook nabij winkels en scholen. Er is geen geluidsoverlast van de snelweg of grote wegen, wat zorgt voor een ideale ligging.

De woning biedt tal van mogelijkheden voor uitbreiding en is perfect voor iemand die handig is en de reeds gestarte renovaties wil voortzetten. Tot dusver zijn er nieuwe ramen en deuren geplaatst, is er een gloednieuwe luxe keuken met inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, microgolfoven, grote koelkast en diepvriezer, vaatwasser op hoogte en een toog met barkrukken. Ook de dakbedekking en dakkapel zijn vernieuwd.

De woonruimte van ongeveer 50 vierkante meter, bestaande uit een woonkamer en open keuken, is een groot pluspunt. De woning kan volledig gelijkvloers bewoond worden en beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer, bergruimte, wasplaats en inpandige garage. De zolder biedt nog meer mogelijkheden voor uitbreiding, zoals extra slaapkamers of een kangoeroewoning.

Daarnaast is er een vrijstaande garage van 30 vierkante meter. De woning is niet gelegen in een overstromingsgebied en valt onder renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Er zijn verschillende bouwpremies beschikbaar. Infoplicht is in aanvraag. Voor meer informatie en een idee van de indeling en ruimte, bekijk de plannen op www.bols.be.

* * *

Blauwe Kei 6 - 2380 Ravels - INTERESSANTE PRIJS ! Hier is het rustig en landelijk wonen, vlakbij de bossen en toch overal vlakbij: winkels, scholen.... Geen geluid van autostrade of grote baan. Kortom: een topligging ! Heel veel ruimte nodig? Deze verrassend ruime woning met vele (uitbreidings)mogelijkheden is deels gerenoveerd. Ze vraagt een nieuwe, handige : ) eigenaar om deze mooi gestarte renovatie verder te zetten. De werken die o.a. reeds werden uitgevoerd zijn: nieuwe ramen en deuren, gloednieuwe luxe keuken met inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, microgolfoven, grote koelkast en grote diepvriezer, vaatwasser op hoogte en toog met barkrukken, dakkapel, dakbedekking. in het keukengedeelte ligt tegelvloer in mooie parketimimtatie (voor de volledige woonkamer is deze vloer beschikbaar). De grote woonruimte van ca 50 m² (living + open keuken) is een troef. Nog een grote troef is dat de woning perfect gelijkvloers kan bewoond worden: er zijn 2 ruime slaapkamers, een ruime badkamer, berging, wasplaats, inpandige garage en nog een berging. De zolderverdieping biedt nog heel veel mogelijkheden: hier kan de woning nog uitgebreid worden tot 5, 6 slaapkamers of kan er een soort van kangoeroewoonst van gemaakt worden. Bekijk zeker de plannen op www.bols.be om een idee te krijgen van indeling en ruimte. Verder nog een vrijstaande garage van 30 m². Niet gelegen in een overstromingsgebied. P-score: A - G-score: A - Geen onroerend erfgoed. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info:https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Verschillende bouwpremies verkrijgbaar. Infoplicht in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 309.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
588 m2
Referentie
0M4TXXNCGOPH
Makelaar Code
19831
EPC Waarde
486 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€309.000 / Makelaarskantoor Peter Bols
15 Mar 2024
€329.000 / Makelaarskantoor Peter Bols
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com