Home Te Koop Huis 2381 Ravels
Oude Kerkweg 72
Kaart

Oude Kerkweg 72

2381 Ravels Huis Te Koop
472 m² wonen
8910 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Oude Kerkweg 72 - 2381 Ravels - Dokterswoning naar Turnhoutse School met zwembad op perceel van ca. 9.000 m²
Deze prachtige architectenwoning naar Turnhoutse School is te vinden op een boogscheut van de dorpskern van Weelde. De woning is gelegen in een rustige straat. Hier geniet u ook achteraan van prachtige vergezichten over de tuin en achterliggende weilanden. De woning omvat een privatief gedeelte met inkomhal opgevat als binnentuin, salon, tv-hoek, eetkamer, keuken, bijkeuken, dubbele garage, leeskamer en bergkamer. Op de verdieping bevindt zich de master bedroom met dressing en badkamer, twee kinderkamers, een douchekamer en bureau. Het praktijkgedeelte omvat een afzonderlijke inkom met toilet en wachtzaal en twee afzonderlijke praktijkruimtes.

Indeling:

Gelijkvloers (privatief):

Vanuit een centrale inkomhal betreedt u de woning. U vindt hier een afzonderlijk gastentoilet en vestiaire. Aansluitend komt u in de woonkamer. Deze is opgedeeld in een gezellige tv-hoek met open haard, een lichtrijk salon en ruime eetkamer. Deze laatste staat in verbinding met een tweede zitkamer op parket die ook perfect dienst kan doen als gelijkvloerse slaapkamer. Aansluitend vindt u hier een bergruimte met ingemaakte kasten. Hier werden ook voorzieningen getroffen om deze kamer als badkamer in te richten. Naast de eetkamer vindt u een volledig ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend vindt u een praktische koele berging. Vooraan de woning treft u een dubbele inpandige garage met automatische sectionaalpoort.

Gelijkvloers (praktijk):

De praktijkruimte is te betreden via een afzonderlijke ingang aan de voorzijde van de woning, maar staat ook in verbinding met het privatieve gedeelde van het huis. U betreedt de praktijk vanuit een inkomhal met toilet. Hier vindt u ook meteen de wachtruimte aan uw linkerzijde. Verder is de praktijk opgedeeld in twee afzonderlijke kabinetten. Beide ruimtes beschikken over sanitaire voorzieningen.

Verdieping:

Via de trap in de centrale inkomhal komt u op een ruime overloop. Deze is voorzien van ingewerkte kasten en doet dienst als bureauruimte. Aan de linkerzijde vindt u een royale master bedroom met ingemaakte kasten en airco alsook een afzonderlijke badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Aan de rechterzijde van de overloop vindt u twee kinderkamers die beschikken over een gedeelde douchekamer en apart toilet.

Kelder:

De woning beschikt tevens over een ruime kelder. Hier vindt u verschillende bergruimtes alsook de technische ruimte waar ook alle verwarmingstechnieken te vinden zijn.

Buiteninrichting:

Buiten vindt u langs verschillende zijden van de woning terrassen, aan het salon is dit een ruim overdekt terras, aan de eetkamer is het een prachtig zonneterras met luifel. Achteraan de woning treft u een prachtig onderhouden tuin met enkele fruitbomen. U geniet hier het hele jaar door een prachtig, kleurrijk zicht. Verder in de tuin bevindt zich een verwarmd zwembad met apart poolhouse, voorzien van kleedruimtes alsook een douche en toilet.

Bijzonderheden:
* Praktijkruimte van ca. 75 m²
* Gunstig EPC (203 kWh/m²)
* Verwarming met warmtepomp
* Zwembad
* Unieke ligging tussen landbouwgebied en het centrum van Weelde Documenten Indelingsplan ActaMaps 234R ActaMaps 105D kadastraal plan bodemattest 105D bodemattest 234R EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
8910 m2
Bewoonbare oppervlakte
472 m2
Referentie
-DOCB2F58MZV
Makelaar Code
04/14754
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220531-0002613755-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€895.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com