Home Te Koop Huis 2840 Reet
Salvialaan 4
Kaart

Salvialaan 4

2840 Reet Huis Te Koop
170 m² wonen
584 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar een te renoveren gezinswoning in een rustige, residentiële wijk? Deze woning met drie of vier slaapkamers is gelegen op een toplocatie, omgeven door een landelijke omgeving en toch vlot bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Alle faciliteiten zoals school, kinderopvang, speeltuin, bakker en bushalte bevinden zich vlakbij. Ook het dorpscentrum en de supermarkt zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets. De snelwegen A12 en E19 zijn vlot bereikbaar.

De indeling van de woning bestaat uit een hal, toilet, leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer en veranda op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je een nachthal en drie slaapkamers. De tweede verdieping beschikt over een zolder die te bereiken is via een klaptrap. Daarnaast heeft de woning een ruime, zonnige tuin met garage.

Voor meer informatie over de woning en de bezoekmomenten kan je eenvoudig elektronisch contact met ons opnemen. Let op: deze woning is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Dit betekent dat je de woning binnen 5 jaar na aankoop moet renoveren, tenzij je besluit tot sloop. Voor meer informatie hierover kan je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Salvialaan 4 - 2840 Reet - Te renoveren gezinswoning met drie of vier slaapkamers gelegen in een rustige straat op een toplocatie in residentiële wijk. Landelijke omgeving met vlotte verbindingen, zowel met fiets als met auto. School, kinderopvang, speeltuin, bakker en bushalte bevinden zich letterlijk om de hoek. Dorpscentrum en supermarkt bevinden zich op fietsafstand. A12 en E19 vlot bereikbaar. Indeling: Hal, toilet, leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer en veranda. 1steV: Nachthal en drie slaapkamers. 2eV: Zolder met klaptrap. Ruime zonnige tuin met garage. Meer informatie hierover en over de bezoekmomenten is op eenvoudig elektronisch verzoek verkrijgbaar. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
584 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
U4CJQVE0L0B6
Makelaar Code
5904697
EPC Waarde
694 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€375.000 / Vastgoed 123
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com