Home Huis 2840 Reet
Molenstraat 95
Kaart

Molenstraat 95

2840 Reet Huis
172 m² wonen
375 m² perceel
2 slaapkamers
€319.000

Gelegen op een uitzonderlijk centrale locatie, is dit ruime huis, dat toe is aan renovatie, op zoek naar een nieuwe eigenaar die de handen uit de mouwen wil steken. Het pand, dat altijd goed onderhouden is geweest, heeft een solide structuur en zit boordevol potentieel. Bovendien heeft het een uitstekende locatie in Reet. Alle winkels, scholen en openbaar vervoer zijn zeer dichtbij, en met de auto ben je snel op diverse snelwegen waarmee je gemakkelijk naar Antwerpen of Brussel kan rijden.

Wanneer je de woning binnenkomt, betreed je eerst de inkomhal. Van daaruit kan je verder gaan naar de leefruimte van ca. 40m² op tegelvloer. Achter deze ruimte bevindt zich een praktische was- en toiletruimte met extra opslagmogelijkheden. De keuken, met uitzicht op de tuin, bevindt zich ook aan de achterzijde van het huis. Naast de keuken heb je toegang tot de veranda, die naar de tuin leidt.

De tuin van ca. 217m² is een echt pluspunt voor dit huis. Deze ligt op het zuiden, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast beschikt de tuin over een tuinhuis en een serre. Helemaal achter in de tuin vind je de garage, die toegankelijk is via een servitudeweg. Aan de voorkant van het huis is er een gezellige voortuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer ruime kamers van ca. 16 en 11m² en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping biedt nog meer potentieel. Deze grote, niet-ingevulde ruimte is bereikbaar via een schuiftrap en kan op allerlei manieren worden gebruikt. In de leefruimte heb je ook toegang tot een handige kelder voor extra opslag.

Wees er echter bewust van dat woningen of appartementen in Vlaanderen die na 1 januari 2023 worden gekocht, gerenoveerd moeten worden tot minstens energielabel D binnen de 5 jaar na aankoop.

Met zijn uitstekende ligging, een oppervlakte van 172m² volgens het EPC, een garage met achteruitgang en een ruime zuid gerichte tuin is dit huis een geweldige kans voor iedereen die graag renoveert.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenstraat 95 - 2840 Reet - Ruime te renoveren woning met garage en zuid gerichte tuin op zeer centrale locatie!Wilt u graag de handen uit de mouwen steken? Deze goed onderhouden woning met solide structuur wacht op zijn volgende eigenaar! Vlakbij het centrum van Reet heeft deze woning een uitstekende locatie met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien bent u met de wagen meteen op verschillende uitvalswegen (E19, A12) richting Antwerpen of Brussel. Deze woning heeft de volgende indeling:GelijkvloersU betreedt de woning via de inkomhal. Van hieruit wandelt u meteen door naar de leefruimte (ca. 40m²) op tegelvloer. Achter de leefruimte bevindt zich een handige wasberging/toiletruimte die nog extra stockageruimte biedt. Achteraan vinden we keuken met zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich nog een veranda vanwaar u doorwandelt naar de tuin. TuinDe woning heeft een zeer diepe zuid gerichte tuin (ca. 217 m²) waar u de hele dag door van de zon kan genieten. In de tuin bevinden zich nog een tuinberging en serre. Helemaal achteraan vinden we de garage welke een uitweg heeft achteraan via een servitudeweg. Aan de voorzijde vinden we een aangename voortuinstruik. Eerste verdiepingOp de eerste verdieping vinden we 2 zeer ruime kamers (ca. 16 en 11 m²) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo en toilet. Tweede verdiepingOnder het dak bevindt zich nog een grote niet ingerichte ruimte die bereikbaar is via een schuiftrap. Deze biedt nog tal van mogelijkheden! KelderVia de leefruimte heeft u toegang tot een handige voorraadkelder. Renovatieplicht De renovatieverplichting voor residentiële gebouwen gaat in op 1 januari 2023. Wie vanaf 2023 de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter wordt van een woning of appartement met een slecht EPC-label, moet die binnen de 5 jaar energetisch renoveren tot label D (of beter). https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528 Bijzonderheden- Uitstekende ligging- Oppervlakte van 172 m² cfr. EPC - Garage met uitweg langs achter- Ruime zuid gerichte tuin!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Kadastraal Inkomen
€ 540
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
375 m2
Bewoonbare oppervlakte
172 m2
Referentie
P2KRSZZHFL2B
EPC Waarde
493 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€319.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com