Kaart

Oude God 1

3621 Rekem Huis Te Koop
633 m² perceel

Oude God 1 - 3621 Rekem - Stap binnen in dit prachtige herenhuis in het hart van Oud-Rekem waar een meesterwerk van klassieke elegantie en eigentijds comfort op u wacht!
Genesteld op een ruim perceel van maar liefst 6a 33ca, biedt deze woning een unieke levensstijl te midden van historische grandeur.

Deze prachtige locatie heeft talloze voordelen die het tot uw droomplek kunnen maken.
Hier wonen biedt u de kans om dagelijks te kunnen genieten van historische pracht, culturele rijkdom en rust.

Bij het betreden van deze woning valt direct de charmante inkomhal op. Hier krijgt u onmiddellijk een voorproefje van de prachtige details die de gehele woning sieren.
Achter de deur met gebrandschilderd glas bevindt zich het gastentoilet en aan de rechterzijde van de inkomhal kunt u de gerenoveerde keuken terugvinden. Deze werd uitgerust met moderne apparatuur voor al uw culinaire behoeften, maar past volledig binnen de sfeer van de woning.

De woonkamer aan de linkerzijde van de inkomhal is een gezellig toevluchtsoord, met originele elementen, zoals de prachtige 18e-eeuwse schouw die het karakter van het huis benadrukt.
Zowel de keuken als de woonkamer bieden toegang tot de veranda, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het aangelegde terras, de ruime tuin (uniek voor Oud-Rekem) en het kanaal.
Deze buitenruimte biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en vermaak, en vormt een oase van rust.

Op de eerste verdieping treft u de eerste slaapkamer aan. De badkamer aan de overzijde van de nachthal is een ware blikvanger, met een weelderig gietijzeren bad, ruime inloopdouche, badkamermeubel en toilet.

De zolderverdieping biedt veel flexibiliteit!
Hier kunt u een tweede slaapkamer creëren of een inspirerende bureauruimte opzetten, aangepast aan uw behoeften en wensen.

Een bijzondere eigenschap en extra voordeel van deze woning is de aparte ruimte aan de rechterzijde van het perceel. Deze is apart toegankelijk en werd altijd gebruikt als een thuiskantoor, maar kan veelzijdig worden ingezet.

De troeven van deze woning zijn werkelijk indrukwekkend. Van een recente volledige renovatie tot moderne voorzieningen en unieke kenmerken, deze eigendom heeft alles te bieden.

Verken dit unieke pand en contacteer ons via het nummer 089 23 44 22 of per mail  [email protected] én ontdek de veelzijdigheid die het te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 749.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
633 m2
Referentie
J03ZQOWL3KW9
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231030-0003024682-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€749.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com