Home Te Koop Huis 1731 Relegem
J. van Doorslaerlaan 16
Kaart

J. van Doorslaerlaan 16

1731 Relegem Huis Te Koop
275 m² wonen
5 slaapkamers

Geniet van wooncomfort in deze charmante villa, gelegen in de vredige buurt van Relegem. Met een prachtige zuidwestelijke tuin op slechts een steenworp afstand van het centrum van Wemmel, is de locatie zeer gunstig. Op de begane grond vindt u een inkomhal met garderobe, een ruime woonkamer met open haard en aangrenzend de keuken, beiden met uitzicht op de privé tuin zonder inkijk. Ook is er een kantoorruimte, een grote opbergruimte met een vernieuwde verwarmingsketel en een dubbele garage. De eerste verdieping beschikt over 5 slaapkamers, een bad- en douchekamer en enkele zolderkamers die ideaal zijn voor extra opslag. Absoluut een bezoek waard!

* * *

J. van Doorslaerlaan 16 - 1731 Relegem - Karaktervolle villa in een rustige topbuurt te Relegem met een mooie zuid-west gerichte tuin op een boogscheut van Wemmel centrum en met een zeer goede bereikbaarheid.
Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal met vestaire, een ruime living met open haard (cassette) en daarnaast de keuken, beide hebben uitzicht over de groene privatieve tuin zonder inkijk.
Verder een bureau, grote berging met vernieuwde verwarmingsketel en een garage voor 2 wagens.
1ste verdieping telt 5 slaapkamers, een bad en douchekamer, en nog enkele zolderruimtes, praktisch voor al uw noodzakelijke opbergruimte.
Een bezoekje waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 699.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
P--8BJS32AFZ
Makelaar Code
077-1817494
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2023
€699.000 / C21 Berthouts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com