Home Huis 2470 Retie
Schoolstraat 13
Kaart

Schoolstraat 13

2470 Retie Huis
268 m² wonen
866 m² perceel
5 slaapkamers
€335.000

Op zoek naar een gezinswoning om te renoveren in een rustige buurt met alle voorzieningen dichtbij? Deze woning, die gelegen is nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, zou dan wel eens ideaal voor u kunnen zijn.

Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd door de ruime woonkamer, gevolgd door de eetkamer met uitzicht op de tuin. De keuken, voorzien van basisapparatuur, is hier naast gelegen. Het gelijkvloers bevat ook een badkamer met toilet, wastafel en douche, evenals een inpandige garage en aangrenzende berging. Verder heeft de begane grond twee grote slaapkamers en een kantoorruimte.

De bovenverdieping bevat nog twee slaapkamers. Daarnaast is er zoldergeruimte die kan dienen als extra opslag of om eventueel uit te breiden. De charme van deze woning wordt versterkt door de grote tuin met bijgebouw dat naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Enkele belangrijke voordelen van deze woning zijn de grote tuin, vier slaapkamers, rustige ligging en ruime inpandige garage. Let wel, deze woning valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij er binnen vijf jaar na aankoop gesloopt wordt. Voor meer informatie hierover kunt u de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schoolstraat 13 - 2470 Retie - Deze te renoveren gezinswoning is gelegen in een rustige wijk met alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Via de inkom vooraan in de woning, betreden we de ruime woonkamer met aansluitend de eetkamer met uitzicht op de tuin. Aansluitend treffen we de keuken die voorzien werd van basisuitrusting. Op het gelijkvloers vinden we ook nog een badkamer met toilet, wastafel en douche. Verder beschikt de benedenverdieping over een inpandige garage met aansluitend een berging. Tot slot bevinden er zich nog twee ruime slaapkamers en een bureauruimte op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers aanwezig. De zolderruimte biedt tevens de mogelijkheid tot uitbreiding of kan dienen als extra opslagruimte. Deze charmante woning beschikt tevens over een grote tuin met bijgebouw dat naar behoeven ingericht kan worden. Troeven:- Grote tuin- 4 slaapkamers- Rustige ligging- Ruime inpandige garageDit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.063
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
866 m2
Bewoonbare oppervlakte
268 m2
Referentie
EAW1BS583BXJ
Makelaar Code
5629279
EPC Waarde
433 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231213-003070801-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€335.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com