Home Te Koop Huis 2470 Retie
Groenstraat 5
Kaart

Groenstraat 5

2470 Retie Huis Te Koop
359 m² wonen
622 m² perceel
5 slaapkamers

Deze ruime, centraal gelegen woning in Retie is een aangename verrassing. Met 5 slaapkamers en een perceel van 622 m², biedt het ruimte en comfort op een steenworp afstand van alle voorzieningen in het centrum. Het rustige straatje waarin het zich bevindt, zorgt voor de perfecte balans tussen stadsgemak en landelijke rust.

Als u de woning binnenkomt, zal de uitnodigende hal u welkom heten, compleet met een gastentoilet. Rechts vindt u de ruime woonkamer, uitgerust met een gashaard en plaats voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek. Grenzend aan de woonkamer vindt u de veranda, nieuw gebouwd in 2015, met vloerverwarming en parkettegel. Ook grenzend aan de woonkamer is een volledig uitgeruste keuken, gerenoveerd met hoogwaardige apparatuur zoals een AEG heteluchtoven, Miele vaatwasser, inductiekookplaat en LG Amerikaanse koelkast/vriezer.

Op het gelijkvloers bevindt zich ook een slaapkamer met geïntegreerde kasten, evenals een badkamer die is vernieuwd in 2011. Deze betegelde badkamer heeft alles wat u nodig heeft, waaronder een ruim ligbad/jacuzzi, een douche, een toilet en een dubbele wastafel met veel opbergruimte. Een handige berging geeft toegang tot de inpandige garage met een automatische poort. U vindt hier ook aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals extra ingebouwde opbergkasten.

De bovenverdieping, bereikbaar via de nachthal, heeft nog 2 ruime slaapkamers aan de achterkant en een grote tweede woonkamer met een aangrenzende slaapkamer aan de voorkant. De verdieping heeft een apart toilet en airconditioning in alle slaapkamers die ook als verwarming kan dienen.

Ook is er een zolder die u via een vlizotrap bereikt. Deze ruimte is momenteel ingericht als hobbyruimte maar kan gemakkelijk toegankelijk worden gemaakt met een vaste trap vanuit een van de slaapkamers.

Buiten beschikt het huis over een sfeervol tuintje met een ruim terras op het zuidoosten en een tuinhuis. Bijzonderheden zijn onder andere de centrale locatie, de gaswandketel uit 2011 voor verwarming door middel van radiatoren en vloerverwarming, en zonnepanelen met een batterij en groenestroomcertificaten tot 2031.

* * *

Groenstraat 5 - 2470 Retie - Centraal gelegen woning met 5 slaapkamers op 622 m² te Retie
Zeer ruime woning op perceel van 622 m² in het centrum van Retie. De woning is gelegen in een rustig straatje, op een boogscheut van alle centrumvoorzieningen. De woning omvat maar liefst 5 slaapkamers, een vernieuwde badkamer, een veranda, een ingerichte keuken, ruime woonkamer, een afgewerkte zolderruimte en een inpandige garage.

Gelijkvloers:
U betreedt de inkomhal met gastentoilet. Rechts hebt u toegang tot de woonkamer met gashaard. De woonkamer beschikt over een gezellige zit- en eethoek. Aanpalend treft u de nieuw aangebouwde veranda (2015) met vloerverwarming en parkettegel. Eveneens aanpalend bereikt u de keuken dewelke is ingericht met vernieuwde toestellen zoals AEG heteluchtoven, Miele vaatwasser, inductiekookplaat en LG Amerikaanse koelkast/vriezer.
Verder op het gelijkvloers is er een slaapkamer op Novylon met ingebouwde kasten, alsook een badkamer dewelke vernieuwd werd in 2011. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruim ligbad/jacuzzi, een douche, een toilet en een dubbele lavabo in een meubel met veel opbergplaats. Een praktische bergplaats biedt u toegang tot de inpandige garage met automatische toegangspoort (vernieuwd). Ook treft u hier een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder veel ingebouwde kasten aanwezig.
Kleine kelder aanwezig te bereiken vanuit de bergruimte.

Verdieping:
De trap vanuit de nachthal brengt u tot de bovenverdieping. Hier vindt u 2 ruime slaapkamers aan de achterkant, alsook een ruime tweede woonkamer met aanpalende slaapkamer aan de voorkant van de woning. Diverse invullingen mogelijk. Ideaal voor kangoeroewonen. Apart toilet op nachthal aanwezig. Aanwezigheid van airco's in alle slaapkamers op de verdieping, waar u naast de centrale verwarming ook mee kunt verwarmen.

Zolder:
Via een vlizotrap bereikt u de zolder. Deze is afgewerkt en doet momenteel dienst als hobbyruimte. Er bestaat uiteraard de mogelijkheid een vaste trap te maken vanuit één van de slaapkamers, zodat deze ruimten gemakkelijker toegankelijk zijn.

Tuin:
Sfeervol tuintje met ruim terras op het zuidoosten, alsook een tuinhuis.

Bijzonderheden:
- zeer centrale locatie, nabij centrumvoorzieningen. Supermarkten, bakker, café, gemeentehuis,... op wandelafstand te bereiken.
- bouwjaar 1989, met uitbreiding (veranda) in 2015.
- gaswandketel (2011) voor verwarming dmv radiatoren en vloerverwarming
- lucht/lucht warmtepomp voor airco's in slaapkamers
- 15 cm dakisolatie - 5 cm muurisolatie
- zonnepanelen met batterij en nog groenestroomcertificaten tot 2031.
Documenten Energie Prestatie Certificaat Informatieplicht Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
622 m2
Bewoonbare oppervlakte
359 m2
Referentie
Q0315NF9HMWF
Makelaar Code
04/15696
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240318-0003176631-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€535.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com