Home Te Koop Huis 2470 Retie
Meierend 10
Kaart

Meierend 10

2470 Retie Huis Te Koop
172 m² wonen
589 m² perceel
3 slaapkamers

Betreed deze ruime, lichte woning die direct bewoonbaar is en ontdek een veelzijdige ruimte ideaal voor professionele activiteiten of hobby's. De aparte ingang leidt naar een kantoorruimte, perfect voor zelfstandigen of een thuiskantoor. Een brede inpandige garage biedt ruimte voor twee auto's, fietsen, motoren en gereedschap, met aangrenzend een praktische bergruimte, wasplaats en sauna.

De moderne open keuken, uitgerust met Miele- en Liebherr-apparatuur, vloeit over in een gezellige woonkamer met open haard. De begane grond omvat ook een gastentoilet, een royale slaapkamer en een badkamer met douche en dubbele wastafel, afgewerkt met Axor Bouroullec kraanwerk.

Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras en de tuin, evenals de kantoorruimte en de hal naar de bovenverdieping. Hier vind je twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, een tweede toilet en badkamer, en een kleine bergzolder voor extra opslag.

De zuidwestgerichte tuin, volledig omheind, heeft een zonneterras, een houten overkapping en een tuinhuis. De gunstige ligging nabij de snelweg, winkels, scholen en een bushalte combineert rust en groen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en een bezichtiging!

* * *

Meierend 10 - 2470 Retie - Ruime, lichte en direct bewoonbare woning!

Bij binnenkomst merk je meteen een veelzijdige ruimte die eveneens perfect geschikt is voor mogelijke professionele activiteiten of hobby's. Met een aparte ingang biedt de bureau- of kantoorruimte een ideale setting voor zelfstandige werkzaamheden of thuiskantoor.

De woning beschikt ook over een ruime en brede inpandige garage (70m²), waar ruimte is voor niet alleen twee auto's, maar ook meerdere fietsen, motoren of gereedschap. Direct naast de garage bevinden zich een praktische bergruimte, een wasplaats en een sauna.

Stap verder door naar de leefruimte waar er een moderne open keuken is, voorzien van de nieuwste Miele- en Liebherr-apparatuur, en een gezellige woonkamer met een warme open haard. Hier vind je ook een gastentoilet en een royale slaapkamer met een aangrenzende badkamer, compleet met douche en dubbele wastafel, afgewerkt met recent vernieuwd kraanwerk van Axor Bouroullec.

De benedenverdieping biedt ook directe toegang tot het terras en de tuin, evenals de kantoorruimte en de nachthal naar de bovenste verdieping. De bovenverdieping heeft 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, een tweede toilet en een tweede badkamer met alle nodige voorzieningen. Bovendien is er een handige kleine bergzolder voor extra opslagruimte.

Er is een aangename zuidwestgerichte en volledig omheinde tuin, compleet met een zonneterras, een charmante houten overkapping en een handig tuinhuis.

Gelegen vlakbij de autosnelweg, winkels, scholen en een bushalte, biedt deze woning het beste van beide werelden: een rustige en groene omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 418.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
589 m2
Bewoonbare oppervlakte
172 m2
Referentie
ORZPUUQ5UAOP
Makelaar Code
5939671
EPC Waarde
353 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230413-0002861350-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€418.000 / Immo drie
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com