Home Te Koop Huis 2470 Retie
Horzelend 46
Kaart

Horzelend 46

2470 Retie Huis Te Koop
211 m² wonen
858 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een karaktervolle woning met oneindige mogelijkheden? Ontdek dan deze charmante bungalow uit 1974, gelegen in Retie op een genereus perceel van 858 vierkante meter. Deze woning biedt een unieke kans om je droomhuis te realiseren in een rustige landelijke omgeving, vlakbij het bruisende centrum van Retie.

De bungalow beschikt over drie ruime slaapkamers van respectievelijk 11, 13 en 17 vierkante meter, ideaal voor een gezin dat comfort en privacy waardeert. De lichte veranda van 20 vierkante meter is de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op je tuin, ongeacht het seizoen. Daarnaast is er een grote garage van 30 vierkante meter, ideaal voor hobby's of als extra opslagruimte.

Deze bungalow is een blanco canvas voor diegenen die hun persoonlijke touch aan hun woonruimte willen geven. Met zijn solide structuur en doordachte indeling kan je met wat creativiteit en modernisering een echt uniek huis creëren.

Het potentieel van deze woning is enorm. Het kan een renovatieproject zijn waarbij je moderne faciliteiten en een eigentijdse stijl integreert. Het kan ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een project dat in waarde zal stijgen.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een woning met onbegrensde mogelijkheden op een gewilde locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

* * *

Horzelend 46 - 2470 Retie - Te Koop: Charmante Bungalow met Renovatiepotentieel in Retie

Bent u op zoek naar een woning met karakter en onbegrensde mogelijkheden? Ontdek deze klassieke bungalow uit 1974, gelegen op een royaal perceel van 858 m². Deze woning biedt een unieke kans om uw droomhuis te creëren in een landelijke en vredige omgeving, slechts een steenworp afstand van het levendige centrum van Retie.

Kenmerken:

Drie ruime slaapkamers: Met afmetingen van 11 m², 13 m² en 17 m² bieden deze kamers comfort en privacy voor het hele gezin.
Lichte veranda van 20 m²: Een prachtige ruimte om te genieten van het uitzicht op uw tuin, ongeacht het seizoen.
Grote garage van 30 m²: Perfect voor uw, hobby’s of als extra opslagruimte.
Deze bungalow is de perfecte canvas voor diegenen die hun eigen stempel willen drukken op hun woonruimte. Met een solide structuur en een goed doordachte indeling, kunt u met een beetje creativiteit en modernisering een werkelijk bijzonder thuis maken.

Potentieel:

Renovatieproject: Transformeer deze woning met moderne voorzieningen en een eigentijdse stijl.
Investering: Een aantrekkelijke optie voor investeerders die op zoek zijn naar een project met waardevermeerdering.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een woning met eindeloze mogelijkheden in een begeerde locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
858 m2
Bewoonbare oppervlakte
211 m2
Referentie
HQEIEGH3YOZV
Makelaar Code
5954778
EPC Waarde
584 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240301-0003160754-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€345.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com