Home Te Koop Huis 2470 Retie
Molsebaan 60
Kaart

Molsebaan 60

2470 Retie Huis Te Koop
207 m² wonen
1195 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime en goed onderhouden woning, ideaal voor gezinnen, gelegen in Retie. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een zuidgerichte tuin en een verwarmd zwembad. Op de begane grond vindt u een inkomhal, een royale woonkamer met ingebouwde haard en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de keuken heeft u zicht op de volledig omheinde tuin. Daarnaast bevat de begane grond nog een kantoor, berging en een apart toilet, evenals twee slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met inloopdouche.

De woonkamer leidt naar een ruime veranda met pelletkachel en grote ramen waardoor u zich direct in de tuin waant. De tuin is volledig aangelegd en omheind, en heeft een verwarmd zwembad, een overdekt terras en een tuinhuis. Het zwembad is verwarmd met een zonne-energie warmtemat.

Op de bovenverdieping bevinden zich de twee grootste slaapkamers en een extra toilet. Er is ook een bergzolder aanwezig. De woning heeft een inpandige garage voor twee auto's, een dubbele carport en extra parkeergelegenheid buiten.

Daarnaast is er een bijgebouw ingericht als zorgwoning. De woning wordt verwarmd met aardgas en is uitgerust met zonnepanelen om de elektriciteitskosten te verlagen. Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt, is deze woning ideaal gelegen voor gezinnen.

* * *

Molsebaan 60 - 2470 Retie - Ruime, goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers, zuidgerichte tuin en zwembad.Indeling: Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, ruime woonkamer met inbouwhaard, keuken met alle comfort en zicht op de zuidgerichte, volledig omheinde tuin, bureau, berging, apart toilet. Verder zijn er 2 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer, voorzien van alle luxe en ledverlichting, met inloopdouche. Ruime zuidgerichte veranda met pelletkachel en grote raampartijen waardoor u zich meteen in de tuin waant en  voorzien is van elektrische sunscreens. In de aangelegde, volledig omheinde tuin is er een verwarmd zwembad, overdekt terras en een tuinhuis. Het zwembad heeft een diepte van 1.5 - 2 meter en is 5 op 10 meter en wordt verwarmd met een warmtemat op zonne-energie.Op de verdieping vindt u de 2 grootste slaapkamers. Er is eveneens een apart toilet op deze verdieping. Bergzolder aanwezig.De woning beschikt tevens over een inpandige garage geschikt voor twee auto's met sectionale poort. Boven de garage is nog een zolder die als extra kamer verbouwd kan worden.Dubbele carport aan de zijkant van de woning én voldoende parkeermogelijkheden buiten.Bijgebouw, ingericht als zorgwoning met een oppervlakte van 28 m².Verwarming op aardgas met een Viessmann (2016). Om de elektriciteitskost te drukken zijn er zonnepanelen met in het totaal een vermogen van 4300 kWpiek aanwezig (nog terugdraaiende meter). Deze gezinswoning  is goed gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt te Retie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.088
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
1195 m2
Bewoonbare oppervlakte
207 m2
Referentie
3KWZ32MUTMA2
Makelaar Code
5952425
EPC Waarde
290 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230830-0002976206-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€495.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com