Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Burgemeester Marresbaan 1



immo Kaart

Burgemeester Marresbaan 1, 3770 Riemst

Huis Te Koop in Riemst
767 m² wonen
6 slaapkamers

Burgemeester Marresbaan 1 - 3770 Riemst - Handelszaak met riante woonst, gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie. Het volledige gebouw biedt een oppervlakte van 767m2 waarin we het volgende onderscheid kunnen maken: 407m2 woongelegenheid, 20m2 winkelruimte en 340m2 werkplaats. Deze operationele warme bakkerij is gelegen op de hoek van 2 drukke gewestwegen (N78 en N79) en geniet zo van een grote visibiliteit.

WONING: Het stijlvolle woonhuis werd door de jaren heen perfect onderhouden en recent nog grondig opgefrist aan de buitenzijde. De woonoppervlakte van 407m2 is verdeeld over drie verdiepingen: gelijkvloers, eerste verdiep en kelder. De woning beschikt onder meer over 6 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer, een volledig uitgeruste leefkeuken en een inpandige garage. Leuke troeven zijn de moderne tuinkamer en het vrijstaande tuinhuis die van 2020 dateren. De woning biedt rechtstreeks toegang naar de winkelruimte en de achtergelegen werkplaats.

WINKEL: De volledig ingerichte winkelruimte bevindt zich rechts van de woning en is makkelijk toegankelijk. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende voor het gebouw.

WERKPLAATS: De bakkerij heeft in totaal een vloeroppervlakte van 340m2 die in verschillende ruimtes onderverdeeld is. Zo zijn er meerdere koel-, opslag-, en werkruimtes waarvan de vloeren en de muren netjes afgewerkt zijn.

PERCEEL: Het gebouw is gelegen op een perceel van 23a18ca dat volledig omheind is. De voor- en zijtuin zijn mooi aangelegd. Het mooie terras aan de rechterzijde van de woning is zuidelijk georiënteerd en geniet zo quasi de hele dag van zon.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Bewoonbare oppervlakte
767 m2
Referentie
8SFHOKLNEDU3
Makelaar Code
5637887
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Dec 2023
€595.000 / Immo Janssen Marres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com