Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Tongersesteenweg 10
Kaart

Tongersesteenweg 10

3770 Riemst Huis Te Koop
291 m² wonen
5737 m² perceel
4 slaapkamers

Staandoor voor een totale renovatie, ligt dit ruime pand met handelsruimte op een perceel van een halve hectare in het centrum van Riemst. Dit multifunctionele pand van 250 m² komt met bijkomende losstaande kantoren.

Optioneel kan u ook de naastliggende bouwgrond op huisnummer 12 ter waarde van €120.000 aankopen. Samen met dit perceel heeft u de kans om een boeiend nieuwbouwproject te creëren dankzij een totale perceelbreedte van 31 meter. Voor meer details over de bouwmogelijkheden, staan we altijd paraat om uw vragen te beantwoorden.

In de riante woning vindt u op het gelijkvloers een uitgestrekte woonkamer, aangrenzend de keuken, een aparte eetruimte en een afgesloten bureauruimte, allen afgewerkt met hoogstaande materialen. Er is ook een berging met gastentoilet dat directe toegang geeft tot het handelspand. De bovenverdieping telt vier ruime slaapkamers en een badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. Geniet van het prachtige uitzicht over Riemst en omstreken vanop een apart dakterras.

Aan parkeermogelijkheden geen gebrek. Niet alleen is er een grote garage uitgerust met een automatische poort die toegang biedt tot de binnenkoer van de woning, maar naast het handelspand is er een ruime parking.

Kortom, dit unieke vastgoed heeft heel wat in zijn mars:
- Een ruime woning en groot handelspand met veel potentieel
- Een perceel van meer dan een halve hectare
- De mogelijkheid tot het creëren van een aantrekkelijk nieuwbouwproject

Dit vastgoed valt onder de renovatieverplichting, opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover, verwijzen we graag naar de website van de Vlaamse overheid.

Bent u geïnteresseerd of wenst u een bezoek? Neem contact met ons op via info@immopa.be of 089/50.35.85.

* * *

Tongersesteenweg 10 - 3770 Riemst - Te renoveren woning met handelsruimte op perceel van halve hectare op centrale ligging!

Deze ruime woning met handelspand op enorm perceel is gelegen nabij het handelscentrum van Riemst.
Dit multifunctionele handelspand kent een grootte van 250 m² en is bijkomend uitgerust met aparte bureauruimtes.

De naastgelegen bouwgrond op huisnummer 12 kan optioneel worden bijgekocht aan 120.000 euro. Indien dit pand wordt aangekocht met het naastgelegen bouwperceel is er de mogelijkheid tot het creëren van een nieuwbouwproject dankzij een totale perceelbreedte van 31 meter. Voor meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden kan u contact met ons opnemen.


INDELING WONING

De grote woning is op het gelijkvloers uitgerust met een ruime woonkamer, aansluitend de keuken, een aparte eetruimte en een afgesloten bureauruimte. Alle ruimtes zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Verder is er een berging voorzien met apart gastentoilet. Deze berging geeft ook direct toegang tot het handelspand. Op de verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo. Van op een apart dakterras heeft men een aangenaam vergezicht over Riemst en omstreken.

De woning beschikt ook over een grote garage die uitgerust is met een automatische garagepoort. Van hieruit heeft men toegang tot de binnenkoer van de woning.


INDELING HANDELSPAND

Deze handelszaak kent een totale oppervlakte van 250 m². Niet alleen geniet het pand van een grote visibiliteit langs de steenweg, ook is er een uitgestrekte parking voorzien langs de achterzijde van het perceel.


Troeven opgelijst:
- Ruime woning en groot handelspand met potentieel
- Perceel van meer dan een halve hectare
- Mogelijkheid tot het creëren van interessant nieuwbouwproject

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van Vlaanderen via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen


Wenst u een bezoekje of meer info? Neem contact op via info@immopa.be of op 089/50.35.85.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 655.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
5737 m2
Bewoonbare oppervlakte
291 m2
Referentie
LQPISEEQ7Z8U
Makelaar Code
3212
EPC Certificaat
20240113-0003046713-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€655.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com