Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Ophemmerstraat 20
Kaart

Ophemmerstraat 20

3770 Riemst Huis Te Koop
147 m² wonen
373 m² perceel

Ontdek deze gedeeltelijk gerenoveerde woning, genesteld in de rustige dorpskern van Vlijtingen. Op wandelafstand vind je een school, supermarkt en andere dagelijkse voorzieningen, terwijl het centrum van Bilzen slechts 5km verderop ligt en Maastricht op 6km afstand is.

Deze woning, gesitueerd op een perceel van 3A73CA, biedt een comfortabele woonoppervlakte van 147m². De drie slaapkamers en de ruime garage maken dit huis perfect voor gezinnen. In 2015 onderging het pand een renovatie waarbij een nieuwe keuken en badkamer werden geplaatst en aluminium ramen met dubbele beglazing werden toegevoegd. Bovendien kan de ruimte boven de garage worden omgetoverd tot een extra slaapkamer!

Bij het betreden van het huis word je verwelkomd in een hal die leidt naar een open leefruimte met eet- en zitgedeelte. De ruime leefkeuken heeft een groot, modern keukeneiland en is uitgerust met alle noodzakelijke toestellen, inclusief inductiekookvuur, dampkap, koelkast, vaatwasser, multifunctionele oven en combi-microgolfoven. Verder is er op het gelijkvloers nog een tussenhal met toegang tot de badkamer, een apart toilet en een berging/wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een bergzolder, bereikbaar via een vlizoluik. De woning is deels onderkelderd en bevat een bijkomende berging en CV-ruimte.

De ruime, 3,2 meter hoge garage naast het huis biedt veel opslagruimte en is uitgerust met een sectionaalpoort. Met enige renovatie kan de bovenste verdieping van de garage dienen als extra slaapkamer, hobbyruimte of bergruimte.

Geniet op zonnige dagen van de zuidoostelijk georiënteerde tuin, toegankelijk via de koer aan de achterzijde van het pand. Om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren van EPC-peil E naar C, volstaat de toevoeging van extra dakisolatie.

Enkele voorname voordelen van dit vastgoed zijn de rustige ligging, ruime garage, moderne keuken en badkamer van 2015, droge kelder en ruime bergzolder.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse kan je ons bereiken op 0473 79 29 30 of via luc@vestio.com.

* * *

Ophemmerstraat 20 - 3770 Riemst - Landelijke ligging in de rustige dorpskern van Vlijtingen. School, supermarkt en diverse dagelijkse voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Het centrum van Bilzen is vlot bereikbaar op 5km, Maastricht bevindt zich op 6km.

Deze deels gerenoveerde woning op een perceel van 3A73CA biedt een woonoppervlakte van 147m². De woning telt 3 slaapkamers en beschikt over een ruime naastgelegen garage.
In 2015 werd er een nieuwe keuken en badkamer geïnstalleerd. Eerder werd het pand voorzien van nieuwe aluminium ramen met dubbele beglazing.
De ruimte boven de garage biedt mogelijkheid tot afwerking van een extra slaapkamer.

Het gelijkvloers is ingedeeld met een inkomhal met trappenhal naar de verdieping, aansluitend is er een leefruimte bestaande uit eetkamer en zitruimte. De ruime leefkeuken is ingericht met een groot hedendaags keukeneiland en is uitgerust met alle moderne kooktoestellen zoals inductiekookvuur, dampkap, koelkast, vaatwasser, multifunctionele oven en combi-microgolfoven.
De tussenhal geeft vervolgens toegang tot de badkamer ingericht met wastafel en ruime inloopdouche, tot een apart toilet en een berging/wasplaats.

Op de verdieping leidt de nachthal naar 3 slaapkamers.
De bergzolder is bereikbaar via het vlizoluik in het plafond.

De woning is deels onderkelderd met een berging en een CV-ruimte.

De ruime garage naast de woning beschikt over een plafondhoogte van 3,2 M en is voorzien van een sectionaalpoort. De bovenverdieping kan verder afgewerkt en polyvalent benut als bergruimte/slaapkamer/hobbyruimte...

Aan de achterzijde geeft de koer toegang tot een ZO-georiënteerde tuin.(

Om het EPC peil van E naar C te brengen volstaat het aanbrengen van bijkomende dakisolatie.
De geraamde kostprijs hiervoor is 6.708 €  ( zie renovatierapport in bijlage).

Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:
- Rustige ligging.
- Interessante gezinswoning met 3 slaapkamers.
- Mogelijkheid tot een extra slaapkamer in ruimte boven de garage.
- Nieuwe keuken en badkamer van 2015. nieuwe ramen van 2009.
- Ruime garage naast woning, hoogte 3,2M.
- Zongeoriënteerde tuin.
- Droge kelder.
- Ruime bergzolder.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0473 79 29 30 of mail naar luc@vestio.com


 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 255.000
Kadastraal Inkomen
€ 473
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
373 m2
Bewoonbare oppervlakte
147 m2
Referentie
5ND04-HUA9-6
Makelaar Code
VKTK1492-LH
EPC Waarde
476 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€255.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com