Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Kemstraat 18-1
Kaart

Kemstraat 18-1

3770 Riemst Huis Te Koop

* * *

Kemstraat 18-1 - 3770 Riemst - Welkom in de Kemstraat 18/1 te 3770 RIEMST (Heukelom)!

In het prachtige Heukelom vinden we op een zeer aantrekkelijke ligging in de Kemstraat bovenstaande gezinswoning terug, die vanaf het jaar 2010 doorlopend gerenoveerd werd. Deze woning beschikt over een volledig inpandige garage, maar liefst 2 keukens (één op het gelijkvloers en één op de eerste verdieping), 2 volwaardige slaapkamers, een gemoderniseerde badkamer (met inloopdouche). Bijkomend vind je boven nog een extra zolderverdieping terug, die bruikbaar is voor het bijkomend stockeren van materiaal of geschikt als polyvalente ruimte.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan zeker een kijkje op onderstaande link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3697558/woning-te-koop-in-3770-riemst

Uniek aan dit eigendom is ongetwijfeld de gunstige energiescore (label C), die het resultaat is van doorlopende renovatie- en isolatiewerken doorheen deze woning. Zo werd de verwarmingsketel recent vernieuwd, werd er een volledig nieuwe vloer gelegd, werden de elektriciteitsleidingen (onder en boven) vernieuwd... Kortom: kwalitatieve verbeteringswerken die zowel de uitstraling van het pand, alsook de isolatiewaarden aanzienlijk verbeterden. Recent installeerden de huidige eigenaars ook nog een nieuwe warmtepomp (mogelijkheid tot warmen en koelen van de woning). Op het dak werden recent ook nog zonnepanelen geïnstalleerd. Bijkomend is de woning voorzien van camerabewaking.

Extra pluspunten van deze woning:
Dit pand beschikt over (elektrische) rolluiken en zonnescreens. De rolluiken aan de voorzijde van de woning (eerste verdieping) kunnen op tijd ingesteld worden.
Het pand beschikt over een zeer gunstige ligging op gebied van woon- en werkverkeer, vlakbij (centrum)steden Tongeren, Riemst, Maastricht en Bilzen.

De indeling van het pand is als volgt:
(0): gelijkvloerse verdieping, bestaande uit: garage, hal, keuken 1, berging en wc
(1): trap + nachthal, badkamer, eetkamer, woonkamer, keuken 2, slaapkamer 1, slaapkamer 2, wc
(2): zolderverdieping (bereikbaar via uitschuifbare trap)

Zowel in als rond deze woning is er voldoende parkeergelegenheid.

Belangrijk om te vermelden:
- Deze woning wordt verkocht onder het gunstige stelsel van registratierechten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kan de woning aangekocht worden onder het 3 OF 12% tarief.

Meer informatie over de verschillende stelsels die van toepassing kunnen zijn op deze woning, kan U in onderstaande link terugvinden: https://www.vlaanderen.be/belastingen-en-begroting/vlaamse-belastingen/registratiebelasting/wijzigingen-verkooprecht-vanaf-1-januari-2022

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Voor meer informatie over deze woning, of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 264.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1984
Referentie
HMXW43TNHDJF
Makelaar Code
MVKemstraat18b1Riemst
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€264.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com