Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Iers Kruisstraat 62
Kaart

Iers Kruisstraat 62

3770 Riemst Huis Te Koop
177 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze royale hoeve in Lafelt, ideaal gelegen op een rustige, groene locatie maar toch vlakbij alle voorzieningen die de gemeente Riemst te bieden heeft. Met een riante totale oppervlakte van 523m2, een gezellige binnenplaats en een idyllische achtergelegen weide, biedt dit eigendom een zeldzame combinatie van ruimte en comfort.

Het wonen op fietsafstand van een lagere school, buurtwinkel en zelfs het bruisende centrum van Maastricht maakt het leven hier uiterst handig. Bovendien liggen de steden Lanaken en Bilzen slechts 15 minuten rijden verderop.

De sfeervolle woning biedt op het gelijkvloers een aangename eet- en woonkamer, gescheiden door dubbele deuren, met een prachtig uitzicht op de binnenkoer. De keuken is compact en praktisch met een spoelbak, en een lichte veranda biedt extra leefruimte. Een cv-ruimte en goed uitgeruste badkamer met douche, wastafel en toilet vervolledigen de begane grond.

Op de eerste verdieping vind je een riante slaapkamer en twee ruime extra kamers. De tweede verdieping beschikt over een royale zolder, bereikbaar via een vaste trap, die tal van mogelijkheden biedt om de bestaande woonruimte uit te breiden. Nog meer opslagruimte is te vinden in de handige kelder en diverse bergruimtes achteraan het perceel.

De hoeve beschikt over een praktische inrit aan de straatkant en een doorrit naar de achterkant van het perceel, perfect voor voertuigtoegang. De twee percelen, in totaal 17a53ca groot en noordelijk georiënteerd, bieden een rustgevend uitzicht op de groene omgeving.

Let op: dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij er binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Bezoek voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Iers Kruisstraat 62 - 3770 Riemst - Royale hoeve gelegen op een voortreffelijke locatie in Lafelt met een totale oppervlakte van 523m2, binnenplaats en een achtergelegen weide. Vlakbij verschillende voorzieningen waarover de gemeente Riemst beschikt, maar toch rustig in het groen. Bovendien zijn allerlei faciliteiten makkelijk bereikbaar op fietsafstand zoals een lagere school, buurtwinkel....Het levendige centrum van Maastricht ligt op fietsafstand.
Lanaken en Bilzen zijn gelegen op slechts 15 autominuten.

De woning is als volgt ingedeeld:

GELIJKVLOERS
- Inkomhal.
- Sfeervolle eetkamer met woonkamer, gescheiden door een dubbele deur(tot. 40,55m2). Tevens heeft men hier een aangenaam zicht over de binnenkoer.
- Keukenruimte van 10,88m2 voorzien van spoelbak.
- Lichtrijke veranda van 9,5m2.
- Cv-ruimte van 10,73m2.
- Badkamer uitgerust met douche, wastafel en toilet.

EERSTE VERDIEP:
- Nachthal.
- Riante slaapkamer van 22,95m2.
- Twee ruime slaapkamers (11,2m2 en 17,86m2).

TWEEDE VERDIEP:
- Royale zolder van 42,6m2 te bereiken via de vaste trap. Voor het uitbreiden van de bestaande woonoppervlakte biedt deze ruimte tevens verschillende mogelijkheden.
- Bijkomende zolderruimte van 42,14m2 boven de inrit aan straatzijde.

KELDER:
-Handige kelder van 33,34 m2.

BIJGEBOUWEN:
- Praktische inrit aan de straatkant om vlot de binnenkoer te bereiken.
- Diverse achtergelegen bergruimtes (158,17m2).
- Achtergelegen doorrit die het eveneens makkelijk maakt om met voertuigen tot achteraan het perceel te geraken. Daarnaast is de weide ook bereikbaar via een veldweg.

PERCEEL:
De twee percelen beschikken in totaal over 17a53ca en zijn noordelijk georiënteerd. Van hieruit kijkt men uit op de rustgevende en groene omgeving van het landelijk gelegen dorp.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via  https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1945
Bewoonbare oppervlakte
177 m2
Referentie
0EVC8-OPF31C
Makelaar Code
5905408
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€295.000 / Immo Janssen Marres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com