Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Brugstraat 39
Kaart

Brugstraat 39

3770 Riemst Huis Te Koop
155 m² wonen
767 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante half vrijstaande eengezinswoning, gelegen in het rustige en pittoreske Kanne. Deze woning, volledig onderkelderd en voorzien van een inpandige garage, heeft drie slaapkamers, een groot terras en een diepe achtertuin. Een uniek kenmerk is het gemetselde tuinhuisje, compleet met een waterpomp die grondwater gebruikt.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar een gastentoilet, een woonkamer met palletkachel en een ruime aparte keuken. De keuken is uitgerust met veel kastruimte, vaatwasmachine, combi-oven, inductievuur, koelkast en afzuigkap.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, een aparte badkamer met bad, douche en toilet, en een berging. Bovendien biedt een luik toegang tot de zolderverdieping met vaste vloer, waar extra slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

De woning is uitgerust met PVC-ramen met dubbele beglazing en rolluiken. De grootste slaapkamer heeft een airco met verwarmings- en koelfunctie. Het dak is in 2012 voorzien van zonnepanelen met een totaal vermogen van 5000 W, inclusief groenstroomcertificaten, genoeg om het verbruik van een gemiddeld gezin te dekken.

Geniet van het gedeeltelijk overdekte terras, dat onlangs is vernieuwd. Deze woning wordt verkocht zonder tussenkomst van een makelaar.

* * *

Brugstraat 39 - 3770 Riemst - Mooie half vrijstaande eengezinswoning, op een rustige locatie in het mooie Kanne met 3 slaapkamers, volledig onderkelderd (betegeld) met inpandige garage, groot terras en diepe achtertuin met een gemetseld tuinhuisje (4x3m) met waterpomp via grondwater.
De indeling is als volgt: Via de inkomhal hebben we toegang tot het gastentoilet (grondwater), woonkamer met palletkachel en een grote aparte keuken. De keukeninrichting bestaat uit veel kastruimte, vaatwasmachine, combi-oven, inductievuur, koelkast en afzuigkap.
Eerste verdieping:
via overloop naar 3 ruime slaapkamers, separaat badkamer met bad, douche en toilet (op grondwater) en berging.
Er is een luik naar de zolderverdieping. Hier is een vaste vloer, er is dus de mogelijkheid om uit te breiden voor extra slaapkamers.
De woning is voorzien van pvc-ramen met dubbele beglazing en rolluiken.
Op de grootste slaapkamer is er een airco (met verwarmings- en koelfunctie) aanwezig.
Het dak van de woning is uitgerust in 2012 met zonnepanelen die goed zijn voor een totaal vermogen van 5000 W, met groenstroomcertificaten. Dit aantal zonnepanelen levert genoeg capaciteit op om het totale verbruik van een gemiddeld gezin te dekken.
Deels overkapt terras (5x3,5 m, deze overkapping is recent vernieuwd).
Verkoop zonder makelaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 540
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
767 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
3AUP1N67VV4S
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€395.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com