Home Te Koop Huis 3770 Riemst
Paniszouw 12
Kaart

Paniszouw 12

3770 Riemst Huis Te Koop
390 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in pastorijstijl, gelegen in de kindvriendelijke wijk Roosburg in Riemst. Met een totale woonoppervlakte van 220m², exclusief zolder en kelder, biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor jou en je gezin. Het hoogtepunt is de zonovergoten tuin met een zuid-westelijke oriëntatie.

De woning wordt casco verkocht, inclusief reeds aangekochte technieken en materialen zoals een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie-unit, vloeren voor het gelijkvloers en de badkamer, en een waterontharder.

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met vide aan de trap en raampartij tot boven, en een grote leefruimte van 73,44m² met open leefkeuken. Verder is er een praktische berging met buitendeur en trap naar de kelder.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers van respectievelijk 9,7m² en 10,35m² met een gedeelde badkamer, en een master bedroom van 14,9m² met eigen dressingruimte en badkamer.

De tweede verdieping bestaat uit een zolderruimte die toegankelijk is via een vaste trap. De volledige kelder bevat een inpandige garage met automatische poort, geschikt voor drie auto's, en extra opbergruimte.

Houd er rekening mee dat de woning onder het BTW-stelsel valt.

* * *

Paniszouw 12 - 3770 Riemst - Riante nieuwbouwwoning ontworpen in tijdloze pastorijstijl en volledig in te richten naar jouw smaak! Bovendien is de locatie een grote troef, want het zonrijke perceel bevindt zich in de recente en kindvriendelijke verkaveling Roosburg, te Riemst. De woonoppervlakte bedraagt 220m², exclusief de zolder en kelder met daarin een garage geschikt voor 3 wagens.

AFWERKING >

De woning wordt CASCO verkocht in huidige staat met inbegrip van reeds aangeschafte technieken en materialen zoals warmtepomp, vloerverwarming, ventilatieunit, vloeren voor het gelijkvloers en de badkamer en de waterontharder.

DE INDELING >

GELIJKVLOERS:

- Inkomhal met gastentoilet en ruime doorgang naar de woonkamer, ideaal voor een mooie stalen deur. Opvallend is de vide aan de trap met raampartij tot boven.
- Opmerkelijk grote leefruimte die met 73,44m2 meer dan voldoende ruimte biedt voor een bureau en/of speelruimte, woonkamer en open leefkeuken. Leuk pluspunt zijn de grote raampartijen. Zowel aan voor-, als achterzijde.
- Praktische berging met rechtstreekse buitendeur en trap naar de kelder.

EERSTE VERDIEPING:

- Nachthall
- 2 Slaapkamers van 9,7m2 en 10,35m2 met daartussenin een badkamer.
- Aan de achterzijde is er de master bedroom van 14,9m2 met aansluitende dressingruimte en badkamer.

TWEEDE VERDIEPING:

- Zolderruimte toegankelijk met een vaste trap.

KELDER:

- De woning is volledig onderkelderd. De inpandige garage met automatische poort is ruim geschikt voor 3 wagens. Daarnaast is er nog voldoende extra opbergruimte of plaats voor de installatie van duurzame technieken.

TUIN:

Het perceel van 5a59ca geniet van een zuid-westelijke oriëntatie.

BTW:

Het BTW-stelsel is van toepassing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
390 m2
Referentie
VHIUA3RVUCJR
Makelaar Code
5942085
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€425.000 / Immo Janssen Marres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com