Home Te Koop Huis 2310 Rijkevorsel
Oostmalsesteenweg 9
Kaart

Oostmalsesteenweg 9

2310 Rijkevorsel Huis Te Koop
260 m² wonen
458 m² perceel

De perfecte mix van luxe wonen en werken wacht op je. Deze woning is strategisch gelegen, gemakkelijk bereikbaar en voorzien van eigen parkeerplaatsen voor zowel de bewoners als bezoekers. Het is een droomlocatie voor ondernemers die alles willen integreren.

Op de begane grond vind je een multifunctionele ruimte met een solide en praktische indeling. Het heeft ingangen aan de voor- en achterkant, veel natuurlijk licht, een toilet en een kitchenette. De ruimte is zo veelzijdig dat het geschikt is voor elke beroepsgroep. Of je nu een winkel, kantoor, fitnessruimte of showroom wilt inrichten, alles is mogelijk. Achter het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid, zelfs met een laadpunt voor elektrische voertuigen. Ook grotere voertuigen zoals bestelwagens of campers zijn geen probleem dankzij de hoge inrit onder het gebouw. Een verwarmd en goed geïsoleerd magazijn van ongeveer 115 vierkante meter met sectionale poort maakt het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping leidt een chique trap naar een stijlvolle woonruimte met een pelletkachel. De volledig uitgeruste keuken heeft een eiland, ideaal om te koken voor familie en vrienden. Het terras is voorzien van een lameldak en screens, waardoor je kunt genieten van zon, schaduw of een beetje wind zoals je wilt.

Een verdieping hoger vind je een ruime slaapkamer en een luxueuze badkamer. Of je nu een snelle douche wilt nemen of liever een uitgebreid bad neemt, alles is mogelijk. Nog een verdieping hoger zijn er twee extra ruime slaapkamers en een badkamer. Er is ook nog een extra kamer die als vierde slaapkamer of hobbykamer kan dienen.

De woning is voorzien van 18 zonnepanelen die meer dan voldoende energie leveren voor comfortabel wonen. Overtollige elektriciteit kan worden opgeslagen in de thuisbatterij.

Heeft dit je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op. Wij van Domestic Makelaars laten je graag kennismaken met deze bijzondere woning.

* * *

Oostmalsesteenweg 9 - 2310 Rijkevorsel - Dit is gewoon de perfecte match tussen luxueus wonen en werken.

Ideaal gelegen op een makkelijk bereikbare plaats met eigen parkeerplaatsen voor jezelf en voor je klanten. Dit is de ultieme droom voor de ondernemer die alles wil combineren.

Gelijkvloers:

Een polyvalente ruimte met een degelijk en praktische inrichting.
Voor en achteraan in/uitgang, veel lichtinval, voorzien van een toilet en kitchentte. Deze ruimte is zo praktisch dat je hier zowat ieder beroep in kan uitoefenen.
Detailhandel, kantoor, fitness, toonzaal......zeg het maar, het past allemaal.
Op de parking achteraan is ruim plaats voldoende voor je wagen, zelfs je laadpunt is al voorzien. Bestelwagen of motorhome zeg je? Geen probleem ook daar is plaats voor, de meer dan gemiddelde hoogte van de inrit onder het gebouw laat toe dat je hier met een meer dan middelmaat van voertuig onder kan rijden.
Een verwarmbaar goed geisoleerd magazijn van +/- 115m² met sectionale poort maakt het helemaal compleet voor de ondernemer die wat extra plaats nodig heeft. Moest het magazijn niet direct een invulling krijgen dan kan je daar de huidige eigenaar nog mee plezieren. Deze staat open om een eventuele huur te bespreken.

1é verdiep

Langs de sjieke trappenhal komen we op het eerste verdiep in de stijlvolle leefruimte, woonkamer met een pelletkachel.... zalig gewoon. Een volledig ingerichte keuken met een eiland waar je veel plaats hebt om lekker te koken voor je gezin en vrienden.
Terras? perfect gewoon! Het lammelendak en de screens zorgen dat je enkel krijgt wat je nodig hebt, zon,schaduw,een beetje wind... kies gewoon zoals je het graag hebt.

Een verdiep hoger,
Een ruime slaapkamer en een parel van een badkamer, hier is het in luxe baden wat je doet. Een snelle douche of liever een uitgebreid bad? alles kan.

Nog ééntje hoger,
Twee ruime slaapkamers en badkamer zorgen dat dit verdiep ook compleet is.
Bovenop dit alles is er nog 1 kamer waar je mee kan doen wat je wil, 4de slaapkamer? hobbykamer? ......

De 18 zonnepanelen zorgen voor meer dan voldoende energie om comfortabel te leven, de electriciteit die je niet direct nodig hebt kan je bewaren in de thuisbatterij.


Interesse gewekt? Bel of mail gerust, wij van Domestic makelaars laten je met veel plezier kennismaken met deze bijzondere woning. 014610386

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 679.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
458 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
R-9-QMEDLQ39
Makelaar Code
5949377
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0003024863-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€679.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com