Home Te Koop Huis 2310 Rijkevorsel
Lozenhofstraat 15
Kaart

Lozenhofstraat 15

2310 Rijkevorsel Huis Te Koop
160 m² wonen
310 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze recentelijk gerenoveerde woning, rustig gelegen in de Lozenhofstraat, op loopafstand van het levendige centrum van Rijkevorsel. Alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en bushaltes, bevinden zich in de directe omgeving.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal die leidt naar een lichte woonkamer met een open keuken. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de leefruimte. De aangrenzende open keuken is volledig uitgerust en geeft toegang tot de kelder. Op dezelfde verdieping vindt u ook een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte die kan dienen als kantoor of iets dergelijks.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een extra opslagruimte die kan worden omgebouwd tot een apart toilet. De zolder, bereikbaar via een luik, biedt nog meer opslagruimte.

De woning heeft een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin en een aparte garage naast het huis. Enkele van de sterke punten van deze woning zijn de recente renovatie, de centrale locatie, de energie-efficiëntie (EPC B), de aanwezigheid van zonnepanelen en de garage.

* * *

Lozenhofstraat 15 - 2310 Rijkevorsel - Deze recent gerenoveerde woning is gelegen in de rustige en centrale omgeving van de Lozenhofstraat, op wandelafstand van het bruisende centrum van Rijkevorsel. In de nabije omgeving bevinden zich alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen, bushaltes en invalswegen.Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang verleend tot de lichtrijke leefruimte met open keuken. De leefruimte geniet van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Aanpalend bevindt zich de open keuken, deze is volledig uitgerust. De keuken geeft toegang tot de kelder. Verder bevindt zich op deze verdieping ook nog een badkamer die beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Tenslotte bevindt zich hier nog een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als bureauruimte of dergelijke. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Verder bevindt zich hier nog een extra bergruimte dat ingericht kan worden als apart toilet. De zolder kan dienen voor extra opslag en is te bereiken via een zolderluik. Deze half-open bewoning beschikt over gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin. Naast de woning bevindt zich nog een aparte garage. Troeven: - Gerenoveerde woning- Centrale ligging - EPC B- Zonnepanelen- Garage

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 324
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
310 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
LJKX39BMHPLU
Makelaar Code
5822757
EPC Waarde
194 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240323-0003186383-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€325.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com