Kaart

Heiken 16A

3202 Rillaar Huis Te Koop
190 m² wonen
3 slaapkamers

Heiken 16A - 3202 Rillaar - Een casco oplevering is een woning waarvan enkel de ruwbouw er al volledig staat met ramen en buitendeuren. In de volksmond wordt er daarom dus ook veel gesproken over een wind- en waterdichte woning. Wat is voorzien in casco?
Een casco oplevering dat de dragende structuur, zeg maar de muren, er staan met een dak, ramen en deuren. Langs de buitenkant ziet je huis er dus al netjes uit. Binnenin is er nog geen enkele afwerking voorzien. Daarnaast kies je ook wie deze afwerking doet. Doe je het liever zelf, of heb je handige vrienden of familie? Dan kan je heel wat budget besparen. Ook financieel kan je de afwerking spreiden mocht je dat liever hebben. Dit wil zeggen dat je de afwerking doet naarmate je budget kan vrijmaken. Jij bepaalt de snelheid. Niets dan voordelen dus. Wil je toch een volledige afwerking?
We helpen je graag op weg. We zorgen voor wat offertes en bekijken met u wat er allemaal kan. Zo maken we er samen je droomhuis van!

Rillaar ligt langs de rivier de Demer en wordt doorstroomd door de beek de Motte. Mooie groene omgeving waar u toch graag wil wonen.
Een casco oplevering is een woning waarvan enkel de ruwbouw er al volledig staat met ramen en buitendeuren. In de volksmond wordt er daarom dus ook veel gesproken over een wind- en waterdichte woning.
Wat is voorzien in casco?
Een casco oplevering dat de dragende structuur, zeg maar de muren, er staan met een dak, ramen en deuren. Langs de buitenkant ziet je huis er dus al netjes uit. Binnenin is er nog geen enkele afwerking voorzien.
Daarnaast kies je ook wie deze afwerking doet. Doe je het liever zelf, of heb je handige vrienden of familie? Dan kan je heel wat budget besparen. Ook financieel kan je de afwerking spreiden mocht je dat liever hebben. Dit wil zeggen dat je de afwerking doet naarmate je budget kan vrijmaken. Jij bepaalt de snelheid. Niets dan voordelen dus.
Wil je toch een volledige afwerking?
We helpen je graag op weg. We zorgen voor wat offertes en bekijken met u wat er allemaal kan. Zo maken we er samen je droomhuis van!

Rillaar ligt langs de rivier de Demer en wordt doorstroomd door de beek de Motte. Mooie groene omgeving waar u toch graag wil wonen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 267.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
VN4KOEAS9MDR
Makelaar Code
ruwbouw-winddicht-in-groene-om
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€267.000 / Altro Vastgoed
25 Sep 2023
€293.800 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com