Home Te Koop Huis 3202 Rillaar
Schoonderbeukenweg 11
Kaart

Schoonderbeukenweg 11

3202 Rillaar Huis Te Koop
190 m² wonen
850 m² perceel

Ben je op zoek naar een rustige woning in Rillaar, die ook dichtbij alle nodige voorzieningen is? Dan hebben wij de perfecte plek voor je. Deze woning is namelijk op een steenworp afstand van het centrum van Rillaar, waar je alles vindt wat je nodig hebt: van supermarkten en bakkerijen tot scholen.

Deze woning heeft een grondige renovatie ondergaan, wat een positieve invloed heeft gehad op het EPC-rapport. De volgende werkzaamheden zijn hierbij uitgevoerd:

Op de begane grond vind je een kelder en een garage. De eerste verdieping bestaat uit een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken, veranda en een grote welnessruimte met zwembad, die nog verder afgewerkt moet worden. Op de tweede verdieping bevinden zich de nachthal met drie slaapkamers, een toilet en de badkamer.

Eén van de unieke aspecten van deze woning is de bijbouw achteraan op het perceel, die is ingericht als wellnessruimte met een indoor zwembad. Deze ruimte dient nog verder te worden afgewerkt.

Heb je interesse in deze prachtige woning op deze fantastische locatie? Neem dan snel contact met ons op! Onze experts staan klaar om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden.

* * *

Schoonderbeukenweg 11 - 3202 Rillaar - Ideaal Gelegen Woning nabij het Centrum van Rillaar
Deze woning bevindt zich in de directe nabijheid van het centrum van Rillaar, waar alle essentiële voorzieningen zoals supermarkten, scholen, en bakkerijen gemakkelijk bereikbaar zijn.
Volledig Gerenoveerd met Gunstig EPC-rapport
Het huis heeft een grondige renovatie ondergaan, resulterend in een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC). Diverse verbeteringen zijn aangebracht, waaronder:
Indeling van de Woning
Wellnessruimte met Zwembad
Aan de achterzijde van het perceel is een bijgebouw met een overdekt zwembad te vinden. Deze ruimte biedt een fantastische mogelijkheid tot ontspanning en is nog verder af te werken naar eigen wens.
Interesse?
Als dit pand uw interesse heeft gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw volgende stappen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
850 m2
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
CI-5EXPG8Z4U
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230116-0002782455-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€435.000 / ERA Vandendries
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com