Home Huis 8800 Roeselare
Leliestraat 21
Kaart

Leliestraat 21

8800 Roeselare Huis
201 m² wonen
388 m² perceel
€329.000

Leliestraat 21 - 8800 Roeselare - Stap binnen in deze prachtige woning en laat je omringen door comfort en stijl. Met een garage en oprit voor je gemak, verwelkomt een charmante stadstuin met royaal terras je voor ontspanning en plezier in de buitenlucht.
De moderne keuken met overvloedige opbergruimte leidt naadloos naar een veranda die uitkijkt op de weelderige tuin en ruime garage, compleet met een handig toilet.
Binnen word je begroet door een ruime living met een open authentieke haard, waar ook de eetkamer zich bevindt, beide met prachtige visgraat parketvloeren. De inkomhal straalt klasse uit met natuurstenen vloeren en een schitterende luster, terwijl een apart toilet extra comfort biedt.
Een tapijtbeklede trap leidt naar het eerste verdiep, waar een moderne badkamer pronkt met toilet, bad, douchekop en dubbele lavabo. Geniet van het uitzicht op de stadstuin vanuit de tweede kamer, terwijl de grote masterbedroom aan de straatkant rust en privacy biedt.
Een klein bureeltje en een zolderluik met vaste trap in de gang voegen extra functionaliteit toe. Op het eerste verdiep vind je nog een grote slaapkamer, terwijl de ruime zolder mogelijkheden biedt voor extra kamers en opslagruimte.
Met elegante sierlijsten belichaamt deze woning tijdloze elegantie en moderne flexibiliteit. Rolluiken boven en beneden bieden privacy en comfort, terwijl hoogwaardig parket en een stevige betonnen plaat duurzaamheid garanderen.
Geniet van het gemak van een wasruimte in de garage, terwijl de tuin met vijver en stenen barbecue uitnodigt tot buitenplezier. Deze woning staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Kadastraal Inkomen
€ 999
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
388 m2
Bewoonbare oppervlakte
201 m2
Referentie
-CJ79W7-1SUZ
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240329-0003195396-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€329.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com