Home Te Koop Huis 8800 Roeselare
Knokuilstraat 55



immo Kaart

Knokuilstraat 55, 8800 Roeselare

Huis Te Koop in Roeselare
630 m² wonen
32695 m² perceel
3 slaapkamers
€2.950.000
Lening simuleren

Knokuilstraat 55 - 8800 Roeselare - Op een toplocatie te Roeselare (Zilverberg), nabij het centrum én diverse invalswegen, bevindt zich dit luxueus landgoed. Deze exclusieve villa werd opgetrokken in 2003 én ingeplant op een domein van 3,2 ha.
Deze unieke eigendom omvat een exclusieve, lichtrijke villa omgeven door een fraai aangelegde tuin met weide en ingericht bijgebouw. Het landhuis zelf bereiken we via de private dreef, afgesloten met automatische toegangspoort. Eenmaal op het domein kunt u genieten van alle rust en exclusiviteit.

Het landhuis heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 630 m² en is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers:
We treden het landhuis binnen via de royale inkomhal met exclusieve, natuurstenen trap en bevloering. Vanuit de inkomhal bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer met open haard en voorzien van een kwalitatieve parketvloer. Aansluitend bevindt zich de zeer rijk uitgeruste, landelijke keuken (AGA fornuis, vier oven, koelkast, diepvries, vaatwas,….) met eethoek. Naast de keuken, bereiken we vervolgens een prachtig uitgebouwde orangerie, voorzien van een gezellige houthaard + bar. Zowel de leefruimte als orangerie, bieden rechtstreekse toegang tot het prachtige terras met tuin. Vanuit de keuken krijgen we vervolgens toegang tot de hal met aparte bijkeuken/wasplaats en het gastentoilet met handenwasser. Tot slot beschikt deze eigendom over zeer ruime dubbele garage (+ zolderberging).

Eerste verdieping:
Vanuit de inkomhal vertrekt een royale, natuurstenen trap naar de eerste verdieping, dewelke aan de ene zijde toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een badkamer (douche, wc en lavabomeubel). Aan de andere zijde bevindt zich een master bedroom. Deze master suite bestaat uit een slaapkamer met achterliggende dressing, en aansluitend de ruime luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Tot slot biedt de hall toegang tot het zolderverdiep, via een valtrap. De zolder beidt de mogelijkheid tot een extra (slaap)kamer.

Kelderverdieping:
Het landhuis beschikt eveneens over een praktische kelder, voorzien van een polyvalente hobbyruimte/fitness…”mancave” alsook diverse kelderbergingen

Bijgebouw:
Het bijgebouw werd recentelijk verbouwd en prachtig gerenoveerd. Het bijgebouw omvat een bureelruimte, een vergaderruimte, een keuken, sauna met infrarood, een badkamer, een wc alsook een dubbele garage. Het zolderverdiep biedt de mogelijkheid tot extra (slaap)kamers of extra gastenverblijf.

Een grote troef van deze exclusieve villa, betreft de prachtig aangelegde tuin op een totaal domein van 3.2ha. Deze adembenemende tuin, met een prachtige collectie van bomen en planten in combinatie van diverse zit- en lighoekjes verspreid over het domein, maakt van deze eigendom een ongeziene parel. De landerijen, die het domein omringen, bieden tevens een prachtig verzicht én een gevoel van rust en privacy.

Kortom een idyllische eigendom, waarbij de landelijke ligging, de prachtige villa en het bijgebouw én de ruime bewoningsoppervlakte, het exclusief karakter van dit uniek landhuis bepalen!!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.950.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
32695 m2
Bewoonbare oppervlakte
630 m2
Referentie
F8X5RCJTB42A
Makelaar Code
5127
EPC Waarde
183 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240310-0003171364-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€2.950.000 / Immo-Gryson
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com