Kaart

Witteweg 15

1760 Roosdaal Huis Te Koop
795 m² perceel
3 slaapkamers

Deze charmante woning is gelegen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, een van de mooiste dorpjes van Vlaanderen. Het pand ligt aan een gewilde, landelijke locatie omringd door talrijke fiets- en wandelgebieden. De prachtige tuin draagt bij aan de idyllische uitstraling van de woning.

Wanneer je het huis binnenkomt via de ruime entree, word je begroet door een lichtrijke en gezellige leefruimte die direct uitzicht biedt op de fraai aangelegde tuin. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het terras. De comfortabele keuken is uitgerust met alle benodigdheden voor modern kookcomfort, inclusief recent vernieuwde apparatuur. Naast de keuken bevindt zich de praktische wasruimte die ook extra opslagruimte biedt.

Op de bovenverdieping vind je een knusse nachthal met toegang tot drie ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, toilet en ligbad.

Buiten de woning bevindt zich een voortuin en oprit die plaats biedt aan twee auto's en leidt naar de garage met ruimte voor één auto. De zuidelijk georiënteerde tuin en zonneterras, omgeven door een haag, bieden volledige privacy. Daarnaast is er een tuinhuisje van 20 m² als handige opbergplaats. Het energieverbruik van de woning is 269 kWh/m² per jaar.

* * *

Witteweg 15 - 1760 Roosdaal - Gelegen op een uiterst gegeerde, landelijke locatie in één van Vlaanderens mooiste dorpen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek geniet van een mooie aangelegde tuin en is bovendien zeer goed gelegen vlakbij tal van fiets-en wandelgelegenheden.

Via de ruime inkomhal betreden we de lichtrijke woning. De aangename leefruimte geeft een warm en huiselijk gevoel. Vanuit de living heb je rechtstreeks zicht op de tuin en directe toegang naar het terras. De keuken is voorzien voorzien van alle nodige comfort (met vernieuwde toestellen) en heeft tevens zicht op de tuin. Naast de keuken vinden we de wasruimte die ook extra stockageplaats voorziet.
Het verdiep bestaat uit een mooie nachthal en overloop met 3 ruime slaapkamers (11m²-12m²-15,5m²) en een comfortabele badkamer (voorzien van dubbele lavabo, toilet, en ligbad)!
Voor de woning bevindt zich de voortuin en een oprijlaan met 2 autostaanplaatsen die toegang biedt tot de garage die plaats biedt aan 1 wagen.
De prachtig aangelegde tuin en zonneterras (Zuid-oriëntatie) met haag geeft een volledige privacy en ook een tuinhuis (20m²) is aanwezig als praktische opbergruimte.
EPC: 269 kwh/m² jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
795 m2
Referentie
14CUWOPIHBY7
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€375.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com