Home Te Koop Huis 1760 Roosdaal
Ninoofsesteenweg 38
Kaart

Ninoofsesteenweg 38

1760 Roosdaal Huis Te Koop
200 m² wonen
1237 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige villa in Roosdaal, strategisch gelegen aan de N8, een belangrijke verbindingsweg tussen Ninove en Brussel. Deze locatie heeft een uitgesproken commercieel karakter waardoor het perfect is voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Momenteel wordt dit pand gebruikt als vergunde autohandel met een opvallende straatbreedte van 45 m. Het vastgoed omvat ook een ruim terrein van 1.237 m², wat het mogelijk maakt om werk en privé op dezelfde locatie te combineren. Vrije beroepen, diensten of handelszaken vinden hier zeker hun perfecte plaats dankzij de optimale bereikbaarheid voor klanten.

De indeling van het woonhuis zorgt ervoor dat het professionele gedeelte makkelijk afgescheiden kan worden van het privégedeelte. Op het gelijkvloers vind je een ruime hal die dienst kan doen als wachtkamer of ontvangstplek, een toilet met vestiaire, een volledig uitgeruste badkamer, een kantoorruimte en een riante, lichtovergoten living met eetruimte. De keuken sluit naadloos aan bij de woonruimte en biedt een mooi uitzicht op de zonnige tuin. Verder is er een ruime privégarage met aangrenzende wasplaats.

Op de eerste verdieping leidt een charmante mezzanine je naar vier comfortabele slaapkamers (drie grote, één kleine) en een extra badkamer. Ook is er een riante zolder en kruipkelder, ideaal voor eventuele verbouwingen.

Het terrein is volledig omheind en kan veilig afgesloten worden met een automatisch schuifhek. Kortom, deze woning is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar een combinatie van werk en privé op een interessante commerciële locatie. Wil je deze unieke opportuniteit niet missen? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

* * *

Ninoofsesteenweg 38 - 1760 Roosdaal - ROOSDAAL - Prachtige villa, gelegen langs de N8, verbindingsweg tussen Ninove en Brussel met een uiterst commercieel karakter. 

De huidige eigendom wordt momenteel uitgebaat als autohandel (vergund) met een straatbreedte van 45 m. Samen met de prachtig afgewerkte villa, biedt het terrein  van maar liefst 1.237 m² de mogelijkheid om privé en werk te combineren.  Zowel handelsuitbating, diensten, burelen, maar ook vrije beroepen vinden hier de perfecte weg naar het juiste cliënteel. De woning is zodanig ingedeeld dat beroepsgedeelte perfect kan worden gescheiden van privégedeelte.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal (wachtzaal, ontvangstruimte) met toilet en vestiaire,  volledig geïnstalleerde badkamer, bureau, een grote, lichtrijke woonkamer met eethoek die perfect aansluit aan de keuken en met zicht op de zonnige achterliggende tuin. Er is ook nog een grote privégarage met achterliggende wasplaats.
De bovenverdieping beschikt over een mooie mezzanine die de verbinding legt tussen vier slaapkamers (3 grote en 1 kleine) en badkamer. De ruime zolder en kruipkelder zijn zeker een troef bij eventuele transformatiewerken.
Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een groot volautomatisch schuifhek.

Deze eigendom is een must voor wie werk en privé wenst te combineren op een uiterst interessante commerciële locatie.
Benieuwd? Contacteer kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.219
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
1237 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
RLOBDP2MHVR8
Makelaar Code
5900388
EPC Waarde
335 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240312-0003174433-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com