Home Huis 1760 Roosdaal
Hoogstraat 1B
Kaart

Hoogstraat 1B

1760 Roosdaal Huis
2 slaapkamers
€449.000

Ontdek het perfecte toevluchtsoord voor natuurminnaars in Roosdaal, te koop met een startprijs van €449.000. Deze woning levert ultieme rust en kalmte midden in een adembenemend natuurgebied, terwijl u toch nabij alle nodige faciliteiten blijft zoals lokale winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen.

Deze woning biedt een harmonieuze mix van comfort en duurzaamheid, ideaal voor zij die op zoek zijn naar een groene woonomgeving. Het hoogtepunt is zonder twijfel het gezellige terras, omgeven door weelderig groen en aangevuld met een vrij, open zicht.

Het huis bevat op het gelijkvloers een inkomhal, gastentoilet, badkamer, en een slaapkamer met ingebouwde kasten. Verder geniet u van de ruime garage en de praktische carport met extra opbergruimte. Een niveau lager vindt u de hal, een tweede gastentoilet, een ruime leefruimte met directe toegang tot het overdekte terras en de tuin. De keuken en bijkeuken zijn functioneel ingericht, en via een aparte hal betreedt u de twee badkamer en de tweede slaapkamer. U heeft zelfs de mogelijkheid om extra ruimte toe te voegen of de garage om te toveren tot een derde slaapkamer.

De woning beschikt bovendien over een conforme elektriciteitsinstallatie, een gunstige EPC-score van 203/C, muggenramen, 3 externe parkeerplaatsen, een tuinhuis en een waterput van 5000 L.

Voor een bezichtiging van dit natuurdomein in Roosdaal, neem contact op via info@c21.be of bel op het nummer 02/513.13.13.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoogstraat 1B - 1760 Roosdaal - Leven in de natuur én met de natuur! Bod vanaf €449.000

Ben jij een echte natuurliefhebber en zoek je naar een woning waar je dicht bij alles en toch in het midden van de natuur op zo’n verantwoord mogelijke manier kan wonen?
Dan is deze woning je droom! Op een schitterende locatie, te midden van een prachtig natuurgebied inRoosdaal, op een boogscheut van lokale winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen etc. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een gezellig terras in een oase van rust met een magnifiek open zicht!

De woning is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers: een inkom hall, gastentoilet, badkamer, slaapkamer met ingemaakte kasten. Daarnaast heeft u een ruime garage en nog een carport met opbergruimte. Op het tuinniveau hebben we de hall, gastentoilet, ruime leefruimte met onmiddellijk toegang tot het (overdekte) terras en de tuin met een adembenemend zicht, de keuken en de bijkeuken, via een aparte hall heeft u toegang tot de 2de badkamer en de 2de slaapkamer. Er is mogelijkheid om in de diepte bij te bouwen of de garage om te vormen tot een 3de slaapkamer.

Eletriciteitsinstallatie is conform - EPC 203 / C - muggenramen - 3 externe parkeerplaatsen - ruime garage - carport - tuinhuis - waterput 5000 L

Contacteer ons voor een afspraak via info@c21.be of 02/513.13.13.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
R9KIXKH5XAC1
Makelaar Code
463-5122
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€449.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com