Kaart

Heidestraat

1760 Roosdaal Huis Te Koop
221 m² wonen
627 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek de prachtige nieuwbouwwoningen in het idyllische Strijtem. Deze woningen zijn perfect gelegen in een groene omgeving op loopafstand van het dorpscentrum. Geniet van de rust en de natuur, met een vlotte verbinding naar Brussel, Ninove en andere steden via de Ninoofsesteenweg en het openbaar vervoer.

Deze moderne en stijlvolle woningen zijn afgewerkt met oog voor detail. Je kunt zelf de materialen en afwerkingen kiezen die passen bij jouw persoonlijke smaak. De woningen beschikken over ruime tuinen die perfect op het zuidwesten zijn georiënteerd, 3 kamers en een zolder met mogelijkheden, 2 badkamers en een volledig open leefruimte met grote glaspartijen. Bovendien hebben ze een gunstig E-peil en zijn ze uitgerust met een warmtepomp en vloerverwarming.

Voor meer informatie kun je bellen naar 054 23 53 83 of een mail sturen naar info@localsvastgoed.be.

* * *

Heidestraat - 1760 Roosdaal - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoningen in Strijtem, idyllisch gelegen in het groen op wandelafstand van de dorpskern. Geniet van de rust en de natuur, terwijl je toch vlot verbonden bent met de Ninoofsesteenweg en openbaar vervoer (bus) voor een vlotte pendel naar Brussel, Ninove en andere steden. De woningen ogen modern en stijlvol, met een oog voor detail. Kies zelf de materialen en afwerkingen die perfect bij jouw smaak passen. Enkele kenmerken: ruime en perfect georiënteerde tuinen (Zuid-West), 3 kamers (+ zolder met mogelijkheden), 2 badkamers, volledig open leefruimte met grote glaspartijen, gunstig E-peil, warmtepomp met vloerverwarming, … Voor meer info bel 054 23 53 83 of mail naar info@localsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 457.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
627 m2
Bewoonbare oppervlakte
221 m2
Referentie
GUN51O6RCB1E
Makelaar Code
5955576
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€457.500 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com