immo Kaart

Varing 26, 1760 Roosdaal

Huis Te Koop in Roosdaal
1208 m² perceel
4 slaapkamers

Varing 26 - 1760 Roosdaal - Deze charmante villa bevindt zich in een zeer rustige straat gelegen te Roosdaal (in de nabijheid van de nodige toevalswegen, openbaar vervoer, scholen, handelszaken en sportcentra).

Dit energiezuinig pareltje werd in 1996 opgericht op een perceel van 12a8ca en is afgewerkt met de nodige kwaliteitsmaterialen om zijn bewoner te voorzien van ultiem comfort. Tot op heden is deze woning perfect onderhouden.

De volumineuze inkomhal met aanpalende vestiaire en toilet biedt toegang tot een praktisch bureel met ingewerkte kasten, een open, lichtrijke leefruimte (opgedeeld in salon en eetplaats) met zicht op tuin en terras. De volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek is voorzien van alle hedendaagse snufjes (koelkast, oven, microgolfoven, kookvuur, dampkap, natuursteen en inmaakkasten).
De woning beschikt over een grote inpandige garage met toegang tot de kelder.
Via de trap betreedt men de eerste verdieping waar de nachthal toegang verleent tot 4 slaapkamers (12m²-13,5m²-22m²-25,5m²), beiden voorzien van een eigen badkamer (douche, bad, dubbele wastafel) en een berging met toegang tot een geïsoleerde opslagzolder.
Achter de woning vinden we een overdekt terras aansluitend op de verzorgde tuin (met tuinhuis) dat een perfecte zuid-west oriëntatie geniet. De privacy van de tuin zorgt ervoor dat u heel het jaar op elk moment van de dag zowel zon als schaduw kan opzoeken.

Troeven: Sterke isolatie - kwalitatieve afwerking - 20 zonnepanelen - laadpunt aanwezig - landelijke ligging
EPC: 180 kwh/m² - label B

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1208 m2
Referentie
U245G4U72SCO
Prijs Geschiedenis
10 May 2024
€620.000 / Livingstone
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com