Home Huis 3110 Rotselaar
Kapelstraat 43
Kaart

Kapelstraat 43

3110 Rotselaar Huis
2329 m² perceel
4 slaapkamers
€789.750

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kapelstraat 43 - 3110 Rotselaar - Ruime en instapklare villa (433m²) met 4 slaapkamers en polyvalente ruimte (nog af te werken; extra slaapkamers mogelijk), 2 badkamers, ruime kelder, overdekt terras en een zuid-gerichte parktuin op een perceel van 2.329m² gelegen op een toplocatie in hartje Rotselaar. 

Indeling:
Via de inkomhal met ingebouwde vestiairekast en gastentoilet betreedt men de heel aangename woonkamer (met inbouwcassette): de lichtinval en het zicht op de tuin zijn de 'highlights' van deze ruimte. Aansluitend bevindt zich de zeer ruime, comfortabele keuken met eethoek. Verder lopen we door naar de praktische berging/wasplaats met inbouwkasten. Daarnaast is er nog een ruime, inpandige garage (met elektrische sectionaalpoort). 
Als extra troef vinden we op het gelijkvloers nog een badkamer en 2 slaapkamers, waarvan 1 met ingebouwde kasten.

Op de eerste verdieping vinden we de zeer ruime nachthal, 2 mooie slaapkamers en de 2e badkamer. Op deze verdieping is er nog een extra (niet-afgewerkte) polyvalente ruimte (56m²) - inrichting extra kamers mogelijk.

De kelder biedt nog heel wat opslagmogelijkheden (ook ingebouwde wijnrekken), en o.a. een waterverzachter. De rest van de woning is via kruipkelder bereikbaar.  Er is eventueel ook nog een bergzolder ter beschikking.

Vanop het mooi aangelegde, overdekte terras (zuidgericht), zal je ongewijfeld kunnen genieten van de prachtig aangelegde parktuin met siervijver (en tuinhuis). De tuin is ook volledig omheind.

Extra troeven:
EPC: 144 kWh/m²/j (label B)
Elektriciteit is conform
Elektrische rolluiken
Regenwater (10.000 liter) - aansluiting binnen- en buitenkraan (tuinhuis)
Robotmaaier 

Gelegen in een rustige, residentiële wijk, is deze woning uiterst geschikt voor gezinnen. Dankzij de rustige, doch zeer centrale ligging zijn lagere school, openbaar vervoer, het centrum, supermarkt, winkels vlotjes bereikbaar. Het station van Wezemaal bevindt zich op 4km.
De verkeerstechnische verbinding naar Leuven / Aarschot (+/-12km) en de oprit E314 op 6 min., is uiterst geschikt voor woon-werkverkeer. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 789.750
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2329 m2
Referentie
972MXO436A91
Prijs Geschiedenis
21 Feb 2024
€789.750 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com