Home Te Koop Huis 3110 Rotselaar
Hellichtstraat 21
Kaart

Hellichtstraat 21

3110 Rotselaar Huis Te Koop
160 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante, vrijstaande woning op de kruising van Hellichtstraat en Broekstraat in het natuurrijke Rotselaar. De ideale locatie combineert het beste van beide werelden: rustgevende groene landschappen vol wandel- en fietspaden, en toch een uitstekende bereikbaarheid met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer vlakbij. Bovendien ligt het meer van Rotselaar op een steenworp afstand!

Dit statige huis, gebouwd in 1954, is altijd goed onderhouden. Het interieur bestaat uit een inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er nog een extra kamer of bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers.

Het buitenleven is een genot op het perceel van 5are60. Kortom, deze woning biedt een schat aan mogelijkheden en kan volledig naar eigen smaak worden ingericht door de nieuwe eigenaar.

Nieuwsgierig geworden? Plan je bezoek door te bellen naar 0479/79.86.94 of stuur een e-mail naar alex@sophimo.be.

* * *

Hellichtstraat 21 - 3110 Rotselaar - Welkom in Rotselaar! Op de hoek waar de Hellichtstraat en de Broekstraat samenkomen, kan je deze vrijstaande woning terugvinden. Gelegen in de natuurrijke gemeente van Rotselaar, biedt de locatie voor ieder wat wils! Zo geniet je van de groene omgeving met tal van wandel- en fietsroutes, alsook van de grote bereikbaarheid en de nabijheid van alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, invalswegen en de aanwezigheid van het meer van Rotselaar!

Het statig huis werd gebouwd in 1954 en werd steeds goed onderhouden. De huidige indeling is als volgt: je komt binnen langs de inkomhal en deze biedt toegang aan de living-/leefruimte, de keuken en de badkamer op de gelijkvloerse verdieping. Verder is er op dit verdiep nog een extra kamer/bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.

Buiten is het genieten op het perceel van 5are60. Kort samengevat biedt deze woning een tal van mogelijkheden en kan de koper deze volledig naar eigen wens indelen.

Benieuwd? Boek je bezoek via 0479/79.86.94 of alex@sophimo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
IMD7DUFMX3S4
Makelaar Code
433-5901837
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€269.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com