Home Te Koop Huis 3110 Rotselaar
Hellichtstraat 5
Kaart

Hellichtstraat 5

3110 Rotselaar Huis Te Koop
564 m² wonen
3944 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze ruime gezinswoning in het hart van Rotselaar. Met een totale oppervlakte van 3944 m² en een bewoonbare ruimte van 564 m², biedt deze woning volop mogelijkheden voor zowel grote gezinnen als voor wie op zoek is naar een combinatie van wonen en werken.

Deze woning is uitgerust met vijf slaapkamers, wat zorgt voor voldoende privacy en rust voor iedereen. Daarnaast zijn er twee badkamers beschikbaar, waardoor je nooit hoeft te wachten om ze te gebruiken.

Een van de grootste troeven van deze woning is ongetwijfeld de uitgestrekte tuin. Met een oppervlakte van 3944 m² biedt deze tuin tal van mogelijkheden om te genieten van het buitenleven, of je nu graag tuiniert, speelt met de kinderen of gewoon wilt ontspannen in de zon.

Daarnaast is er een garage die plaats biedt aan twee auto's, met extra parkeergelegenheid voor gasten of klanten. Dankzij de aparte ingang kan deze woning ook dienen als praktijkruimte voor een vrij beroeper.

Let wel, deze woning valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover, raadpleeg de website van de Vlaamse overheid.

Kortom, deze woning in Rotselaar is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een prachtige omgeving. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, een ruime tuin en een garage, is dit de ideale woning voor elk gezin.

* * *

Hellichtstraat 5 - 3110 Rotselaar - Ruime gezinswoning op een perceel van 3944 m² in Rotselaar
Deze artsenwoning centraal gelegen te Rotselaar biedt veel ruimte en mogelijkheden. Met een perceeloppervlakte van 3944 m² en een bewoonbare oppervlakte van 564 m², biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin of de mogelijkheid tot wonen en werken.

De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen om zich terug te trekken en te genieten van privacy. De twee badkamers zorgen voor extra comfort en gemak, zodat er nooit gewacht hoeft te worden op het gebruik ervan.

Een van de grootste voordelen van deze woning is de ruime tuin. Met een oppervlakte van 3944 m² is er genoeg ruimte om te genieten van de buitenlucht. Of het nu gaat om tuinieren, spelen met de kinderen of gewoon ontspannen in de zon, de tuin biedt volop mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de woning over een garage met ruimte voor twee wagens. Daarnaast is er nog voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor gasten en/of klanten.

Gezien de aparte ingang is het eigendom ook perfect geschikt voor een vrij beroeper.

​Dit eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Al met al is deze woning in Rotselaar een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een prachtige omgeving. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, een ruime tuin en een garage, biedt deze woning alles wat een gezin nodig heeft. Documenten Indelingsplan Energie Prestatie Certificaat

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
3944 m2
Bewoonbare oppervlakte
564 m2
Referentie
DOV87DZN9MJ3
Makelaar Code
09/2588
EPC Waarde
637 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230912-0002983297-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€595.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com