Home Te Koop Huis 3110 Rotselaar
Kapelstraat 75
Kaart

Kapelstraat 75

3110 Rotselaar Huis Te Koop
469 m² perceel
3 slaapkamers

Laat je betoveren door deze prachtig lichte en energie-efficiënte woning, op een steenworp afstand van Leuven. De moderne woning beschikt over drie slaapkamers en is een parel op de immobiliënmarkt. Mis de exclusieve avant-première niet op 6 april en plan nu jouw bezoek om als eerste deze droomwoning te ontdekken! Onze vraagprijs is 448.000 euro en biedingen kunnen worden uitgebracht tot 9 april, 18u.

De woning, opgeleverd in 2012, is volledig instapklaar en perfect gelegen nabij belangrijke verkeersaders. Geniet van een oase van rust met alle comfort binnen handbereik. Het huis bestaat uit een lichte woonruimte met open haard, een volledig uitgeruste praktische keuken, een handige bijkeuken en bureauruimte. Het zonnige terras van 30m² en de tuin zijn direct toegankelijk vanuit de leefruimte.

Met drie slaapkamers, een ruime badkamer en een was- en bergruimte heb je meer dan genoeg plaats. Maak je geen zorgen over de energierekening: dankzij de 24 zonnepanelen (met groenestroomcertificaten tot 2032) hou je het energieverbruik erg laag.

Bijkomende voordelen zijn de carport met plaats voor twee auto's, ligging aan een vernieuwde straat, buitenbergruimte, onderhoudsvriendelijke tuin, airco, vloerverwarming, regenwaterput (7500l) en vliegenramen.

De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. Schroom niet en kom dit instapklare en uitstekend onderhouden huis snel zelf ontdekken. Beleef jouw woonplezier in deze weelderige en energiezuinige woning.

* * *

Kapelstraat 75 - 3110 Rotselaar - Lichtrijke, energiezuinige moderne woning met 3 slaapkamers!

Ontdek deze weelderige, energiezuinige en lichtrijke woning op een boogscheut van Leuven!

Heb je interesse en wil jij als eerste de kans grijpen om jouw droomwoning te ontdekken? We trappen onze verkoop af met een exclusieve 'Avant-Première' op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april. Plan nu jouw bezoek via de groene ‘Plan jouw bezoek’ knop. De richtprijs bedraagt 448.000 euro. De biedingstermijn loopt tot en met 9 april 18u. Bekijk het Avant-première reglement onder downloads.

Deze woning werd opgeleverd in 2012 en is volledig instapklaar, energiezuinig, rustig gelegen maar toch nabij invalswegen en geniet van alle comfort!

De woning bestaat uit een lichtrijke leefruimte met openhaard, een volledig uitgeruste en praktische keuken, een handige bergruimte en een bureauruimte. Vanop dit niveau heb je rechtstreeks toegang tot het zonnige terras van maar liefst 30m² en ook toegang tot de tuin!

Er zijn 3 slaapkamers, een ruime en handige badkamer en een wasplaats / bergruimte.

De woning is voorzien van 24 zonnepanelen met stroomcertificaten (1800 euro per jaar - lopende tot 2032) en dus geniet je van een enorm laag energieverbruik!

Extra troeven van deze woning:

- carport met 2 autostaanplaatsen 
- gelegen langs een vernieuwde straat
- buiten bergruimte
- beperkt onderhoud van de tuin
- aanwezigheid van airco
- vloerverwarming!
- aanwezigheid van regenwaterput (7500l)
- vliegenramen

SI in aanvraag.

Kortom, kom deze uitstekend onderhouden en volledig instapklare woning snel ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 448.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
469 m2
Referentie
V9O1BP3L4538
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€448.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com