Home Te Koop Huis 3118 Rotselaar
Kleinstraat 35
Kaart

Kleinstraat 35

3118 Rotselaar Huis Te Koop
257 m² wonen

Ontdek deze royale en charmante vrijstaande woning met 4 ruime slaapkamers op een oppervlakte van bijna 257 m². Vanuit de uitnodigende entreehal stap je binnen in de lichte woonkamer, afgewerkt met Afzelia parket en een gezellige open haard. De aangrenzende keuken, met eettafel mogelijkheid, is voorzien van alle nodige apparatuur en biedt directe toegang tot de prachtig onderhouden tuin met terras. Daarnaast is er een ruime garage die plaats biedt aan 2 auto's, en waar ook voldoende ruimte is voor een wasmachine, droger en diepvriezer.

De eerste verdieping beschikt over een grote nachthal die toegang biedt tot de 4 royaal bemeten slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en hangend toilet. De zolder, die zich uitstrekt over de gehele woning, biedt extra opslagruimte.

Buiten geniet u van een verharde oprit met ruimte voor nog eens 4 auto's en toegang tot de garage. Het perceel, dat volledig omsloten is door levende hagen, beschikt over een kleine boomgaard met appel- en perenbomen, een rozentuin, serre en genoeg ruimte om zelf groenten te kweken. Een heerlijk rustig plekje om te genieten op het terras met uitzicht op je eigen tuin met magnolia, lindeboom en catalpa.

Het huis is momenteel voorzien van een verwarmingsketel op stookolie, maar deze zal worden vervangen door een nieuwe gascondensatieketel. Verdere kenmerken zijn onder meer dubbele beglazing, decoratieve luiken voor de ramen en een kruipkelder onder de gehele woning.

De vraagprijs is exclusief registratie- en notariskosten. Maak snel een afspraak om deze charmante woning te bezichtigen, en zie met eigen ogen hoe je na een beetje modernisering je ideale gezinswoning kunt creëren! Bovendien, als u wilt weten wat uw huidige huis waard is, bieden we altijd gratis en nauwkeurige schattingen aan.

* * *

Kleinstraat 35 - 3118 Rotselaar - EPC C BIJ AKTE, nieuwe gas condensatieketel wordt nog geplaatst door verkoper.
Ontdek deze ruime en charmante open bebouwing met 4 slaapkamers, van bijna 257 m² opp.
Via de ruime inkomhal komt u in de lichtrijke woonkamer met Afzelia parket en open haard. De aansluitende eetkeuken met schiereiland biedt uitzicht en toegang tot de goed onderhouden tuin met terras. De keuken omvat muurhoge ingebouwde kasten, vaatwasser, oven, keramische kookplaat, dubbele spoelbak, dampkap, kleine koelkast en ruimte voor een eettafel. Verder vinden we een hal naar de ruime garage met automatische dubbele sectionaalpoort, uitgietbak & CV ketel, ruimte voor 2 wagens, wasmachine, droogkast, diepvriezer en veel meer. Ingebouwde kast in de hal. Gastentoilet met lavabo.
De verdieping omvat een zeer ruime nachthal, dewelke toegang geeft tot de 4 slaapkamers (21,4m², 19m², 17,1m² & 16m² met aansluitende bergkamer) en de badkamer met dubbele wastafel in meubel, inloopdouche en hangtoilet.
Ruime bergzolder over ganse woning, bereikbaar via zolderluik ladder.
Verharde oprit met ruimte voor 4 wagens achteraan de woning, met toegang tot de garage.
Het perceel is omsloten door levende hagen en omvat een kleine boomgaard (appel- , perenbomen, …), een rozentuin, een bijgebouw, serre en ruimte voor een moestuin. Het is aangenaam vertoeven op het terras met zicht op de tuin voorzien van diverse mooie bomen: magnolia, lindeboom, catalpa,…
CV-ketel nu op stookolie maar zal vervangen worden door nieuwe gas-condensatieketel. Dubbele beglazing. Decoratieve slagluiken. Kruipkelder onder ganse woning. Renovatieplicht van toepassing.
Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. Plan snel een bezoek in en tover deze charmante woning mits modernisering om tot uw ideale gezinswoning!
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
Q6LC8X166RZL
Makelaar Code
6272
EPC Certificaat
20240307-0003169076-RES
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€435.000 / Immo Marina Tremelo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com