Home Te Koop Huis 9690 Ruien
Grote Herreweg Lot 18
Kaart

Grote Herreweg Lot 18

9690 Ruien Huis Te Koop
150 m² wonen
349 m² perceel

We heten u van harte welkom bij dit indrukwekkende vastgoedproject in het schilderachtige Kluisbergen, ideaal gelegen tussen Oudenaarde, Ronse en Kortrijk. De eerste fase van dit project omvat 9 kavels, de voorlopers van een totaal van 56 kavels die uiteindelijk deel zullen uitmaken van het project.

Het veelbelovende project verloopt in verschillende fasen. Op dit moment zijn er 9 kavels beschikbaar in de eerste fase, allemaal met goedgekeurde bouwplannen. Er zullen nog andere fasen worden ontworpen en ter goedkeuring worden voorgelegd. Ongeacht de fase waarin u interesse heeft, heeft u inspraak in de keuze van materialen en de afwerking. Snelle beslissers krijgen zelfs de kans om mee te denken over de indeling.

Lot 18 bestaat uit een gesloten bebouwing op 253 m² met twee bouwlagen. Het maakt deel uit van een rij van drie aan elkaar grenzende woningen en zal worden afgewerkt volgens de hoogstaande standaard van ons lastenboek.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag op weg naar uw droomhuis!

* * *

Grote Herreweg Lot 18 - 9690 Ruien - Welkom bij dit indrukwekkende en variërende vastgoedproject in het prachtige Kluisbergen, centraal gelegen tussen Oudenaarde, Ronse en Kortrijk. In de eerste fase bieden we 9 kavels aan, als onderdeel van het totale aantal van 56 kavels dat dit project zal omvatten.
Dit ambitieuze project wordt in verschillende fasen ontwikkeld. Momenteel zijn 9 kavels beschikbaar in de eerste fase, met goedgekeurde bouwplannen. Andere fasen zullen nog worden ontworpen en ingediend. Ongeacht de fase waarin u geïnteresseerd bent, heeft u inspraak in de materiaalkeuze en afwerking. Als u snel beslist, kunt u zelfs meedenken over de indeling van de ruimte.

Lot 18 is een gesloten bebouwing op 253 m² met twee bouwlagen en maakt deel uit van een reeks van drie aaneengeschakelde woningen. De afwerking volgt het hoogwaardige standaardlastenboek.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust met ons contact op en wij begeleiden u graag naar uw droomwoning!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 288.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
349 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
R8Y8ADPAWW7Z
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€288.000 / ERA Coorevits
13 Jan 2024
€285.000 / ERA Coorevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com