Kaart

Vredelaan 30

1601 Ruisbroek Huis Te Koop
137 m² wonen
3 slaapkamers

Dit charmante huis, gelegen in een rustige woonwijk niet ver van belangrijke wegen en winkelfaciliteiten, is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Omsloten door een royale 3,48 hectare grond, heeft het pand vier façades en bevindt zich in goede algehele staat.

Binnenin biedt de begane grond een uitnodigende hal, een ruime woonkamer, een goed ingerichte keuken, een praktische doucheruimte met toilet en een gezellige slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote nachthal, een luxe badkamer, twee extra slaapkamers en een handige kitchenette. Bovendien is er nog een bergzolder en de kelder bevat diverse opslagruimtes en een garage.

Buiten zul je genieten van de idyllische tuin, compleet met een prachtig terras op het zuidwesten - de perfecte plek om te genieten van zomerbarbecues. Het huis wordt verwarmd via een centraal verwarmingssysteem op gas, terwijl een boiler zorgt voor warm water. Met PVC ramen met dubbele beglazing en een nuttige regenwatertank zijn alle details verzorgd.

Dankzij zijn indeling kan dit huis eventueel ook dienen als een tweegezinswoning, wat het een veelzijdige investering maakt. Maak snel een afspraak om dit unieke huis zelf te ontdekken - voordat het weg is! Met een energieprestatiecertificaat (EPC) van F en 964 kWh/m2 per jaar, beginnen de biedingen vanaf €398.500, onder voorbehoud van de goedkeuring van de eigenaar.

* * *

Vredelaan 30 - 1601 Ruisbroek - Gelegen in een afgesloten woonwijk, niet ver van de hoofdwegen en winkels, ligt dit huis met 4 voorgevels in goede algemene staat op 3,48 hectare grond. Indeling: op de begane grond: hal, woonkamer, ingerichte keuken, doucheruimte met toilet en slaapkamer; op de 1e verdieping: grote nachthal, badkamer, 2 slaapkamers en kitchenette. Zolder: bergzolder en kelder: diverse kelders en garage. Buiten beschikt de tuin over een heerlijk terras op het zuidwesten met barbecue. Centrale verwarming op gas en boiler met warmwaterproductie, pvc ramen met dubbele beglazing en regenwatertank. Mooie ruimtes en aangenaam exterieur. Kom dit huis ontdekken voordat het te laat is. eventueel geschikt als tweegezinswoning - Peb F - 964 kWh/m2.an. Bieden vanaf €398.500 onder voorbehoud van aanvaarding van de prijs door de eigenaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.500
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
137 m2
Referentie
05G2DQIVPU6R
Makelaar Code
821-80024
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€398.500 / C21 Immo Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com