Home Te Koop Huis 8800 Rumbeke
Oudstrijderslaan 16
Kaart

Oudstrijderslaan 16

8800 Rumbeke Huis Te Koop
224 m² wonen
596 m² perceel

"Gelegen in de serene omgeving van Rumbeke, vindt u deze vrijstaande woning op een perceel van 600m2. De uitstekende locatie biedt een vlotte verbinding met zowel het stadscentrum als de E403. Verschillende winkels en diensten zijn vlakbij beschikbaar.

Ondanks de noodzaak van renovatie, biedt deze woning tal van mogelijkheden dankzij de ruime woonoppervlakte en grote kamers. Bovendien heeft het huis een gunstig EPC-label (C), wat betekent dat er geen verplichte renovaties nodig zijn!

De woning verwelkomt u met een inkomhal, compleet met garderobe en gastentoilet. De lichte woonkamer is voorzien van grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de weelderige tuin en het ruime terras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De begane grond herbergt ook de keuken, twee slaapkamers en een kantoorruimte. Op de bovenverdieping vindt u twee elegante slaapkamers en een ruime multifunctionele ruimte.

De woning profiteert ook van een grote oprit en een geïntegreerde garage. Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek, Immo Casa 051/ 48 52 36."

* * *

Oudstrijderslaan 16 - 8800 Rumbeke - Op een oppervlakte van 600m2 , in een rustige wijk in Rumbeke, is deze alleenstaande woning gelegen. Dankzij zijn uitstekende ligging is er een goede verbinding naar het centrum en naar de E403. Diverse winkels en diensten zijn voorzien in de nabije omgeving.

Hoewel de woning nood heeft aan een grondige renovatie, biedt ze wel tal van mogelijkheden en dit dankzij zijn ruime bewoonbare oppervlakte en grote ruimtes.
Het grote pluspunt aan deze woning is het gunstig EPC (label: C). Dit betekent GEEN renovatieverplichting!

Deze charmante woning verwelkomt je met de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Verder is er de lichtrijke leefruimte met grote raampartijen die een adembenemend uitzicht bieden op de weelderige tuin met groot aangelegd terras. De ramen creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Verder vinden we op de benedenverdieping, de keuken, 2 slaapkamers en een bureel.
Op de bovenverdieping ontdek je 2 elegante slaapkamers en een zeer ruime polyvalente ruimte die zich leent voor diverse doeleinden.
Verder geniet de woning van een grote oprit met inpandige garage.


Laat deze kans niet liggen en contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek, Immo Casa 051/ 48 52 36.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
596 m2
Bewoonbare oppervlakte
224 m2
Referentie
HLS-PS46INF9
Makelaar Code
RUMB/OUDS16/KCCC
EPC Waarde
280 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230225-0002814989-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€280.000 / Immo Casa
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com