Home Huis 2840 Rumst
Weivelden 12
Kaart

Weivelden 12

2840 Rumst Huis
132 m² wonen
3 slaapkamers
€395.000

Ben je op zoek naar een huis vol potentieel dat je naar eigen smaak kunt renoveren? Bekijk dit goed onderhouden pand, gelegen op een ruim perceel van 745 m² in Rumst. Met de juiste renovaties kan deze woning veranderd worden in een prachtige droomwoning.

Het gelijkvloers biedt een inkomhal met gastentoilet, een kleine droge kelder en een gezellige woonkamer. De lichtrijke veranda grenst direct aan de woonkamer. De keuken is volledig uitgerust en de ruime garage biedt plaats voor meerdere auto's. Verder is er een wasplaats en berging. Geniet van de charmante voor- en binnentuin met terras, een heerlijke plek om te ontspannen.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, douchescherm en toilet.

Het huis geniet van een uitstekende locatie in de Weivelden, nabij de oprit van de E19. Hierdoor heb je een zeer vlotte verbinding met Antwerpen, Mechelen en Brussel.

De verkoop van deze woning gaat via Pre-sale. Je kunt het huis bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen op zaterdag 13 april 2024 tussen 10u en 13u. Let op, de vermelde prijs is slechts een richtprijs.

Houd er rekening mee dat deze woning onderworpen is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het gebouw binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Weivelden 12 - 2840 Rumst - Te renoveren huis maar is steeds netjes onderhouden en gelegen op een perceel van 745m². Met de juiste renovaties, aangepast aan persoonlijke smaak en budget, kan deze woning getransformeerd worden tot een schitterend huis.

indeling:

Gelijkvloers:
- inkomhal met gastentoilet
- kleine droge kelder
- woonkamer met aansluitend lichtrijke veranda
- uitgeruste keuken
- ruime garage + oprit met plaats voor meerdere wagens
- wasplaats / berging
- voor-en binnentuin met terras waar het heerlijk vertoeven is

Eerste verdieping:
- slaapkamer 1
- slaapkamer 2
- slaapkamer 3
- badkamer met ligbad, douchescherm en toilet

Locatie: Dit huis staat te koop in Rumst en is gelegen in de Weivelden. De oprit van de E19 is op een boogscheut verwijderd waardoor u een zeer vlotte verbinding heeft met Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. Op zaterdag 13 april 2024 tussen 10u en 13u kan je dit huis te koop in Rumst op afspraak bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 694
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
VRF5MRTJS633
Makelaar Code
184106
EPC Waarde
7310 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€395.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com