Home Te Koop Huis 2840 Rumst
Doelhaagstraat 47
Kaart

Doelhaagstraat 47

2840 Rumst Huis Te Koop
126 m² wonen
189 m² perceel
3 slaapkamers

Deze charmante en instapklare woning is heerlijk gelegen op een zuidwestelijk perceel in de buurt van het levendige centrum van Rumst. Onderhouden tot in de puntjes, biedt deze woning het comfort van drie slaapkamers en veel natuurlijk licht. Dankzij de gunstige ligging zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en parken binnen handbereik, terwijl je geniet van een vlot woon-werkverkeer naar steden als Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Bij binnenkomst word je begroet door de royale living van ongeveer 40 vierkante meter die naadloos overgaat in een ruime en volledig uitgeruste keuken. Een lichtkoepel voorziet de ruimte van een rijkelijke hoeveelheid natuurlijk licht. Aansluitend vind je de badkamer, een apart toilet en een praktische bergruimte.

De tuin – met zuidelijke oriëntatie – is een rustgevende oase waar je geniet van volledige privacy zonder inkijk. Op de eerste verdieping bevinden zich dan weer de drie slaapkamers. Dit alles maakt deze woning een echte parel in het hart van Rumst. Niet alleen de leefruimte op het gelijkvloers, maar ook alle voorzieningen op loopafstand dragen bij aan het comfort van deze woning.

* * *

Doelhaagstraat 47 - 2840 Rumst - Deze goed onderhouden woning met 3 slaapkamers bevindt zich op een zuid -west georiënteerd perceel.Deze woning bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Rumst. Hierdoor zijn buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer en parken op een boogscheut verwijderd en heeft u tevens een zeer vlotte verbinding naar stad Antwerpen, Mechelen en Brussel. De woning heeft volgende indeling: Gelijkvloers:U betreedt de woning via de ruime living van circa: 40 m² die toegang geeft tot de ruime geïnstalleerde keuken.Dankzij de lichtkoepel komt er veel natuurlijk licht binnen.Achter de keuken bevindt zich de badkamer, apart toilet en een berging. Tuin:In de zuid georiënteerde tuin komt u volledig tot rust en geniet u van alle privacy vermits u weinig of geen inkijk heeft. Eerste verdieping:Op de eerste verdieping bevindt zich de 3 slaapkamers Extra troeven: Charmante instapklare woningLeefruimte op het gelijkvloersZuid georiënteerde tuin.Op wandelafstand van centrum van Rumst( scholen, winkel, parken, openbaar vervoer,..)Veel natuurlijk lichtinval ….

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 324
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
189 m2
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
HIA6B9IUE99G
EPC Waarde
232 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€295.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com